Máte taký istý problém?

Príspevok v téme: Máte taký istý problém?
tete545

Dobrý deň.. mám problém, že vždy, keď mám svoje dni jem všetko. Hlavne veľa sladkostí a všeetko nezdravé. Mesiac som jedla zdravo, no teraz za posledné 3 dni som sa doslova prejedala :( štve ma to, že sa nedokážem ovládať. Za ten mesiac sa mi na bruchu vyrysovali tehličky, no teraz sú fuč :( Prosím vás, ak viete, za aký čas aspoň zhruba by som sa mohla vrátiť tam, kde som bola (tehličky), poraďte mi. Samozrejme, nesedím doma na zadku, ale makám. Športujem 6x do týždňa. Ďakujem !! :)

Kýčera

Kočka,nemáš za čo.To,čo Ty robíš,je na profesionálnej úrovni,ťažký a náročný šport,preto Ti radím,nedávaj si NIČ bez súhlasu lekára a už vonkoncom nie to,čo Ti tu poradíme my-laici.Určite už chodíš po pretekoch,môže to ovplyvniť Tvoj výkon aj výsledky krvi pri dopingových skúškach,takže LEN LEKÁR spolu s Tebou rozhodne,čo,ako,kedy a čím riešiť.Ak by si chcela užívať nejaký doplnok,či mala zdravotný problém,vždy sa s dôverou obráť na svojho športového lekára/tí sú veľmi šikovní/,kt. najlepšie pozná Tvoj zdravotný stav,a až Ti to on schváli,až potom užívaj,aby Tvoja drina nevyšla nazmar.Zvládneš aj toto,syndróm skrotíš.Prajem Ti veľa športových úspechov,zdravie nech Ti slúži a z nás amatérov si ťažkú hlavu nerob.My o Tebe budeme počuť,budem držať päste a sledovať moderný päťboj a Tvoje úspechy!

tete545

Kýčera- ďakujem. A áno, mám športového lekára, takže aj pravidelné prehliadky. Nemám žiadne vážne zdravotné problémy. Jedálniček je vyvážený, len toto prejedanie sa počas "svojich dní" :(... Vidím, že ako jediná zo všetkých komentujúcich ma chápeš. Nie ako ostatní, ktorí vo mne vidia slabošku, že nič nedokážem, neviem to dotiahnuť do konca, ľahko sa vzdám. Nie je to tak, makám naozaj veľa, prekonávam svoje maximá. Keby som bola slaboška nie som tam, kde som teraz. Ďakujem ti za rady, vážim si to !! :)

Kýčera

-Tete 545-Dievča,klobúk dolu,obdivujem Ťa!Regeneráciu máš teda zabezpečenú,ale aj tak je to drina,si mladá,ale ak chceš niečo dosiahnúť,...A si aj sledovaná lekárom?Ak áno,tak aj Tvoj jedálniček by mal byť vyvážený,takže minerály a vitamíny by mali byť tiež o.k.Ak tam máš lekára,spýtaj sa ho na tú "moju diagnózu".Ale najlepšie Ti poradí ten gynekológ,vôľou ani ničím iným sa to nedá potlačiť,preto si nerob žiadne výčitky,zatiaľ daj telu,čo si žiada,kým Ti neporadí odborník,Ty to zvládneš!
-Odpovedam,čo máš za problém tentokrát?To,že si neprišla na tú JEDNOZNAČNÚ DIAGNÓZU TY?Musíš sa, dievča,viac snažiť.Mierniť sa nebudem a VIEM!

tete545

liecitel- nie úplne preč, len ich neni tak vidno.. jasné, že nezmizli úplne. Ale tak.. vidím, že väčšina ľudí ma tu nechápe, takže si budem musieť pomôcť sama.

tete545

No ten šport 6x do týždňa.. fuu, takto to mám už 11 rokov. Robím moderný 5boj, to si vyžaduje každodenné aj 3fázové tréningy. Popri tom regenerácia, masáže.. Moje telo má potrebný odpočinok a dostatočnú regeneráciu, na obrovskú námahu som si za tie roky dokázala zvyknúť. A ak ide o môj vek, mám 18. A nie, nikoho neprosím, aby prišiel ku mne a prefackal ma za to! Len som chcela vedieť, či na to existujú nejaké triky alebo také niečo.

odpovedam

kycera, trosku mierni. ako vies nieco "jednoznacne"? Moze mat aj inzulinovu intoleranciu, ako vies, ze to je pms? Takisto sport 6x tyzdenne vobec nemus byt vela, nevies nic o jej intenzite, druhu a metode cvicenia. Ak necvici dlhe roky pravidelne min.5x tyzdenne, tak jej telo sa regeneruje dobre a rychlo. Kazdy si je zodpovedny sam za seba. Takze aj jej rozhodnutie sa prejedat je len a len jej rozhodnutie. Da sa to zvladnut - zamestnat sa proste niecim inym - alebo dat si nieco na oklamanie zaludka. Mne pomaha na to zakysanka alebo cmar s kakaom (bez cukru). Problem u mnohych ludi je skor to, ze jedia, aj ked nie su hladni.

Kýčera

Problém však vidím aj v tom,že presiľuješ a vyčerpávaš svoje telo a nedopraješ mu potrebný čas na relaxáciu.Cvičiť 6x do týždňa je už veľa,mala by si to obmedziť aspoň na každý 2. deň.Nepísala si,ako a prečo cvičíš a ako sa stravuješ,koľko máš rokov,...Aj tento Tvoj životný štýl môže značnou mierou prispievať k Tvojmu terajšiemu stavu,môžu Ti tiež chýbať nejaké vitamíny,minerály,môžeš mať zlé zložený jedálniček,ale ten syndróm je jednoznačný!