Strie

Daduska13213

Ahoj, ja mám strašne strie potom ako som pribrala za pol roka 30 kg =(((( a nevedela som sa ich dlho zbaviť ...bola som z toho vyslovene v koncoch lebo som ich mala aj narukách takže aj v tričku s krátkym rukávom som sa hanbila vyjsť na ulicu =/ =/ ... veľmi mi pomohol LED derma roller s červeným svetlom, občas to síce trochu na niektorých citlivejších miestach bolelo, ale ako som začala cvičiť a chudnúť tak som ho dvakrát do týždňa použila len som si prebehla strie a do mdvoch týždňov úplne zbledli a po mesiaci aj niečo úplne zmizli. =))

pe84

Proti striám je výborný krém Bepanthen proti striám, pokožku vyživuje, hydratuje, zlepší jej kvalitu a nebude "praskať", keď je namáhaná a nie je ničím ošetrovaná, strie sa ľahko urobia, oplatí sa venovať tomu tú trochu času, ideálne aj 2 x denne ráno a večer, Bepanthen proti striám nie je mastný a dobre sa vstrebáva, má dávkovač, takže je to pohodička :)

maja majova

Alebo krem silkyderm - je na strie.. urcite si to pravidelne natieraj. cim skor zacnes tym lepsie. je aj na predpis..

Jaqueline

Strií sa zbaviť nedá, ak sú čerstvé a ružové tak postupne zbelejú,ale budú stále. Musíš sa pravidelne natierať a držať kožu pružnú nech sa ti už nevytvárajú.

Shayleen

Nijako tých sa nezbavis ale pri strii je dobré keď sa stará sám o tu pokožku. Zaobstaraj si Bio Oil a s tým si to denne natieraj