Zinková masť a zapareniny na zadku

panenkamala147

zinkovu mast pouzivam na kutiky ked sa mi raz za cas spravia, necham na noc nech mi to zaschne, bepanthen care je vynikajuca mast proti zapareninam

fontonbonton

Tak vlhčené obrúsky sú na zapareniny to najhoršie, tie isto nepouživaj. Veľmi dobrá je mastička čo obsahuje zinok a D-panthenol, volá sa Propanthen 365 Baby.

stastnablcha

Ja som si kupila obycajnu masticku zikovu z dr. max lekarne a uplne v pohode zabera. len je podstatne lacnejsia : )

Gima

Zinkova mast je na ustne kutiky. Nie na zapareniny na zadku. Na zapareniny su vhodné vlhčene obrusky pre deti. Masť Aviril.

Zanett422

Ja mam velmi dobru skusenost s mastou bepanthen care, pouzivam ju od narodenia malej, na doporucenie nasej pediatricky a kamaratiek a nedam na nu dopustit. Ziadne zapareniny sme nastastie riesit nemuseli.

gastanko2016

mne sa pri malom osvedčil bepanthen care. Používame ho pri každom začervenaní a zapareninách. Keď malého natriem, tak na druhý deň má pekne zahojenú riťku. Som s ním nadmieru spokojná.

radusik

na zapareniny dostat v lekarnach vela masticiek. treba si len vybrat. my sme pouzivali bepanthen pri kazdom prebalovani. neobsahuje ziadne parfumy ani konzervanty.

pe84

Na zapareniny je najlepší Bepanthen Care mast, mám to odskúšané na dvoch detoch a priznám sa - aj na nás dospelých - veď ako aj ty píšeš, aj nám sa občas pritrafia, Bepanthen je jednotka, má super zloženie a rýchlo zaberá, neštípe - maj ho radi aj detičky