Antikoncepcia-MINERVA

lilinka

Kejtlin, to je velmi individualne. Kazde telo je ine a neda sa takto odporucit ti jednu znacku. Kazda HAK ma isty vplyv na to, co pises. Co som sa bavila s kamoskami, tak skoro kazdej o trosku narastli prsia a upravila sa plet. a to pozivali kazda inu znacku. Ono hromony su hormony. Ja uzivam Minervu a zmeny prichadzali postupne, ale povedala by som, ze po takych siestich mesiacoch to vidiet najlepsie, mozno aj skor. Treba ist za gynekologom aby vybral taku, co sa hodi tebe.

kejtlin

potrebovala by som poradit. chcela by som si nechat predpisat HAK, z ktorej sa mi zlepsi plet a aj mi trochu narastu prsia. neviete mi poradit, ktore tabletky su nejlepsie ale aj cenovo najvyhodnejsie? a ako dlho by som to musela brat aby nastali pozadovane ucinky. budem vdacna, diky

lilinka

Minerva púatri akurat k tym antikoncepciam co sli po tej liekovej novele dole s cenou. Predtym okolo 900, teraz do 600, myslim ze 580 na tri mesiace.

lilinka

Aj ja uzivam Minervu a mam len pozitivne skusenosti. Prve mesiace som citila akurat napatie v prsiach, ale to uplne preslo, menzes chodi skoro na hodinu presne, takze bez problemov. Aj mi podrastli prsia.

plastie

Ja ju užívam už 2. mesiac a zatiaľ sa nemôžem sťažovať, nežiaduce účinky sú rovnaké ako pri všetkých ostatných značkách antikoncepcie, ak sa nemýlim. Dokonca som menej precitlivelá ako pri Triquillare, kt. som užívala predtým.
Zatiaľ môžem s istotou povedať, že žiadnu zmenu, okrem tejto, som nepocítila.