Zuby

EvickaBBB

A ja mozem byt rada, ze mam vobec este nejake zuby :) Same plomby a korenove vyplne, chybajuce zubiska kvoli vysokej kazivosti. Na bielenie by ma veru nikto nenahovoril a na hygienu chodim a zuby su po nej belsie. Takto mi to staci. Ale vsak uz nevadi, no. Raz bude biela proteza :)

LMarika

Podla mna uplne staci navstivit dentalnu hygienicku a dat si zuby profesionalne vycistit. POkial casto pijes ciernu kavu, caj, colu... rozdiel bude viditelne lepsi, zuby budu o par odtienov belsie a urobis nieco pre svoje zdravie. Ak mas pocit, ze su tvoje zuby prilis salbe, napriklad ak mas vysoku kazivost aj pri dobrej hygiene, co naznacuje, ze sklovina je slabsia, tak na to bielenie radsej nechod, oslabuje to sklovinu. Pokial len nie si moderatorka, herecka, spevacka... kasli na bielenie a chod 2X rocne na hygienu, po hygiene si daj zavazok, ze nebudes pit kavu, alebo obmedzis a uvidis, budes spokojna.

[zruseny37]

Poznám jednu ženu, ktorá to podstupuje pravidelne (neviem, ako často a podrobnosti) a naozaj má žiarivo biele zuby po zákroku. Ja by som sa skôr zamyslela nad zdravotnou stránkou bielenia. Je to vôbec potrebné?