Este nikdy som nespala so zenou

Príspevok v téme: Este nikdy som nespala so zenou
nika334

Neviem či to je divne alebo nie ale mne sa strasne pacia zeny ale nikdy som ani s jednou nespala ked som si citaka take tie pribehy o zenach ze spolu spali tak potom som nadtym aj uvazovala ze ake to musi byt pocit chcepa by som aby niekto povedal alebo poradil ako to ma skusit a chcela by som spoznat nieco nove a spoznat niečo nove..

Katkaaa

Ty sa radšej zobuď, a neskúšaj nič "nové". Sprostá téma.
Ani ja som nespala so ženou. No a? chvalabohu. To by som ani nechcela vedieť ako dopadnem. troska je slabé slovo? keď chceš byť troska,pokračuj v tomto uvažovaní,či snení a realita ťa potom nepríjemne prekvapí.

liberta25

hiv su nakazeni aj heterosexuali. podla ne/oficialnych zdrojov sa hiv preniesol na ludi zo zvierat, ked s nimi ludia sulozili. co sa tyka homosexualov, pravda je taka, ze vsetci do jedneho maju psychicke problemy, takze je tam spojitost so psychikou, i ked je nezelane spolocnostou, aby sa to nahlas hovorilo.

gomora

a že prečo je hiv na svete. Preto lebo muži spia s mužmi a ženy so ženami úplne proti prírode. To akoby kobyla súložila s kobylou, kohút s kohútom, fena s fenou
človek je zvrátený tvor

sodomia

Ovecka, to sú len tvoje dohady. Boh stvoril človeka na boží obraz ako muža a ženu. Boli dokonalí a dostali od Boha len jediný príkaz: ploďte sa a množste sa! Tento príkaz by bol nesplniteľný, keby Boh uvažoval nad homosexuálnym spolužitím.

ahink: kto akými zmyslami hreší na zemi, takými bude trpieť po smrti - píše o tom mystička sv. Faustína ako o utrpení, ktoré prežívajú duše v pekle. To je nikdy nekončiace utrpenie. Existuje ešte očistec, kde duše trpia časovo obmedzenú dobu pred tým, ako vstúpia do neba. Dá sa predpokladať, napr. z kontextu toho, čo o utrpení v očistci písala Maria Simma, že táto veta platí aj pre očistcové utrpenie.

www.modlitba.sk

kubo.pb

Ty si žena a chceš spať so ženou? Tak ako to robili v Sodome a Gomore? Aká nehanebnosť! Ovládla ťa žiadostivosť. Zbav sa jej lebo ťa zničí úplne, zahubý ti telo ale hlavne dušu!

Nechapem???

homosexual je clovek, ktory ma za sebou niekolko minulych zivotov v role jedneho pohlavia, no v tomto zivote je pohlavie opacne, cize sa vlastne este nestihol preorientovat... logicke a normalne ))

Slobodna

dieraVstrome kľud :) ja som vôbec nereagovala na teba, len som nadviazala na tvoj príspevok, lebo sa mi zdal príhodný.