Nemala som ešte sex, preto by ma zaujimalo, čo na ňom všetci vidia

Príspevok v téme: Nemala som ešte sex, preto by ma zaujimalo, čo na ňom všetci vidia
Hmver

Ahojte, mám 18. Ok, teraz si budete myslieť, že to je fake alebo že som nejaká frigídna krava. Ale nevadí.

Proste všade je to ospevované. Spolužiaci majú stále úchylné reči, poznámky, búchajú furt po zadku. Neštítia sa priznať ako stále masturbujú a pozerajú porno. Dokonca pred učiteľkou na hodine sa vôbec nehanbia povedať babám, že by sme už potrebovali aspoň 15 cm v sebe, že či pôjdeme do kláštora a pod. Moji rodičia sa rozviedli kvôli sexu. Otcovi totiž nestačí ani jedna milenka, ani 10, on proste musí stále, stále striedať a mať novú. Ani sám nevie koľko ich už mal.

Ja ked uvidím pekného chlapca, tak si v mysli poviem, že "wow, ten je zlatý" ale neberiem to až tak, lebo charakter nemusí mať až taký zlatý. Chalan ked zbadá nejakú peknú babu, tak už hned myslí na sex a čo by s ňou všetko robil. Neverím už ani, že dnešní muži vedia, čo je to láska - a nie, tým nemyslím zaľúbenie - teda silnú príťažlivosť jeden k druhého na základe fyzična, ale na lásku, kt. nehľadí na svoje potreby, ale na potreby druhého.

Nerobím sa tu za svätú, aj mňa raz za čas prepadne na to chuť, ale nikoho tým neotravujem, nejak to vykompenzujem.

Niektorí tu píšu, že by bez toho nevydržali, ale vydržali, keby museli. Len proste vždy podľahnú pokušeniu a nevedia sa ovládať. Napr. môj učiteľ je v takej sekte, no a oni môžu mať sex len v manželstve a to len 1x za mesiac. A on to berie vážne tú jeho vieru a vydrží - tak kde je problém? Prečo sa celý svet toči len okolo sexu?

Prečo sa tomu kladie väčšia dôležitosť ako čokoľvek inému? Muži si už ženy nevážia, majú ich len za nástroj svojho uspokojenia. Ok, patrí to do vzťahu, ale nemala by to byť priorita number one a nonstop ospevovaná téma.

miloos

To si fakt este nemala v zivote orgazmus? Vies pride mi to dost divne lebo všetci pubertiaci chcu zazit niečo nepoznane.

without nick

Muzi su proste od prirody ako zvierata cize samci ktori si hladaju samice na ukojenie svojich pudov a roznesenie svojho semeno na co najvacsi pocet rujnych cize plodnych samic aj ked sa nemienia dalej o potomstvo starat. Cize uvediem priklad na kohuta. Muz je kohut ktory rad poskace po kazdej sliepke v okoli najma mladej. Sliepka nebude skakat a behat za kohutom nato je tu kohut. Sliepka je ta co len stojia drzi kym sa kohut uspokoji. To iste by sme mohli uviest na kopu inych samcov v prirode.

Ruslana

Hmver chlap ti tu napise to,co chces pocut a uz si z neho hotova a chces si ho brat, pritom vobec nevies co je zac. Mala by si byt menej naivna a viac obozretna. Kazdy muz ma zamer. Naivne zeny, ktore nie su obozretne najma pri internetovom zoznamovani casto koncia velmi zle. Vid posledny pripad v mediach zabitej predavacky v Bratislave. Takze viac opatrnosti a nie hned skocit na lep.

asexual

Každý ma sexualny apetít iný a každý niečo iné vo vzťahu uprednostnuje, ja vo vzťahu uprednostujem chvile s človekom, rozprávanie nežnosti ale styk ako taký odmietam lebo mi je neprijemný.

Hmver

Prepáčte, že odpisujem po tak dlhej odmlke. Ďakujem za všetky reakcie.

Slobodna: Vieš, ja si nemyslím, že každý chlap je ako môj otec. Len ja mám 95% skúsenosť len s mužmi, kt. sa správali vždy perverzne, dokonca aj môj brat, ale to je už na inú tému. A ten 5% neperverzných boli starší muži, moji učitelia a pod. A ja už som bola zamilovaná - do toho učiteľa, kt. spomínam v prvom príspevku, ale oženil sa, takže teraz ho len obdivujem. Ale nemôžem sa toho zbaviť, nemôžem si pomôcť, tí starší muži ma už asi budú priťahovať stále. A nepozerám ani romantické filmy či rozprávky, TV nepozerám vôbec.

mumro: Súhlasím :)

liberta25: Ano, napisala si to uplne mimo, čo sa týka toho, že za to môžu obaja rodičia. Moja mama môže akurat tak za to, že sa nespravne zalubila a že sa nerozviedla skôr.

elen24: Ja viem elen, snažím sa na to aj nemyslieť, ale vždy keď si to znovu celé uvedomím, tak sa na neho proste nahnevám. Ja viem, že každý robíme chyby, ale ked ja mám pocit,že on nič neľutuje, že by to neurobil inak keby mohol a že ešte by to zvalil znovu na mamu. On si nikdy nedokáže priznať svoju chybu a doteraz sa nevie priznať, že si vyhľadáva tie ...., aj keď na to máme dôkazy.

kubo.pb.: margaret248 ma pravdu, nevezmeš si ma? :)
Ďakujem za tvoj príspevok. Ja zas myslím, že chalanov ako ty je ešte MENEJ a keď to čítaš, tak potom ty si môj vysnívaný.
\"to aká je žena dobrá v sexe je otázka pár minút, ale to aká je povahovo schopná - to je záležitosť celého vzťahu.\"
To si niekde asi napíšem :) Kde mám hľadať takých ako si ty? :) Šťastná tvoja budúca žena.

A ďakujem, aj ja ti prajem, aby si si našiel podobne zmýšľajúcu ženu ako si ty. Ja fandím tebe, tvojej múdrosti a výnimočnosti v dnešnej dobe. :)

margaret248

kubo.pb, Ty sa zdas byt zase z toho minima chalanov, co za nieco stoja, Tvoje nazory vela vypovedaju, ake hodnoty preferujes - bodaj by bolo viacero takych ako Ty ! Stastne to dievca,ktorej srdce ziskas :) Bude to dar od Boha pre nu :) Takze Hmver, daj na jeho slova, urcite neolutujes ;)

Prezyvka055

Inak vies preco ta pritahuju starsi? :) lebo su skusenejsi a vedia lepsie hrat a klamat :) A ked si myslis ze im rozumies tak si to len namyslas.
Tvoji spoluziaci a tvoja vekova kategoria su vacsinou uplne neskodny, len kecaju a v podstate maju len vela slov a malo skutkov, robia si srandu, utahuju si, proste detske povahy :).
Zatial co napriklad taky vyzrety 30tnik moze byt riadne uchylne prasa a urcite ti to nevytruby a ani to nezistis z jeho spravania. Mozno az po case raz v posteli ked ta v nej zviaze a bude nutit mocit ta na jeho hlavu. Just saying.

Prezyvka055

Mimochodom svet sa netoci okolo sexu, sex je normalnou sucastou zivota ako napriklad jedenie spanie chodenie do prace, sportovanie. Toci sa zivot okolo jedenia? Netoci. Len ty vidis co chces vidiet a glorifikujes to co chces glorifikovat.

Prezyvka055

Sex je ako zmrzka alebo ako pizza alebo proste dobre jedlo :) je proste super. Netreba to s nim prehanat ale ani su odopierat. A takisto by som z toho nerobil taku vedu ako z toho robis ty. Jednoducho patri k zivotu a najdu sa ludia co sa nemusia tak ako nemusia niektori zmrzku :D Ja si dam obe :D