Ako byt prijemny spolocnik

Príspevok v téme: Ako byt prijemny spolocnik
Chlap1930

Ahojte,

chcem pozvat kolegynu niekam von, resp. na rande. Paci sa mi a mam taky pocit, ze aj ja jej. Samozrejme, ze chcem, aby sa so mnou na tom rande citila prijemne a uzila si spolocne straveny cas a hlavne, aby mohlo byt aj dalsie rande:)

Problem u mna je ale ten, ze som skor introvert a navyse mam aj taky pocit, ze trpim socialnou fobiou. Casto je pre mna problem viest debatu na rozne temy a posobit na ludi uvolnene, vtipne a zaujimavo. Navyse ked sa jedna o rande a chlap chce zaposobit, je to pre mna o to tazsie. Obavam sa, aby sa so mnou nenudila. Aby sa nevyskytli tie trapne momenty ticha, snad mi rozumiete co myslim...

Vedeli by ste mi poradit, ako sa vyrovnat s takouto situaciou?

Mesačný princ

Raz sem niekto dal veľmi pekné video. Bola to prednáška o tom, ako komunikovať s inými ľuďmi a celkom zaujímavá.
Ak to video nájdem, tak ti ho sem prepošlem ale očný kontakt alebo schopnosť počúvať toho druhého je základ.

chlapík

no už som ti v tej prvej téme písal že s kolegyňami si nezačínaj. Nieje to dobrá cesta.
to či sa spolu nebudete nudiť na rande záleží od toho ako spolu komunikujete už teraz v práci. Ako s tebou vychádza? Naozaj sa jej páčiš alebo si to len namýšľaš lebo si TY ale nie ona bláznivo zamilovaný? Ak sa už teraz neviete naladiť na jednu vlnu tak rande to nenapraví zbytočne si namýšľaš.

Chlap1930

Dik za rady,

mate pravdu. Urcite je najlepsie byt sam sebou a na nic sa nehrat. Ja som to ani tak nemyslel. Ja som v "baleni" neskuseny a nikdy sa mi v tejto oblasti moc nedarilo. Mimo ine aj preto, ze som to vzdy az prilis riesil a snazil sa zaposobit a mal som byt viac sam sebou a byt uvolneny. Tak drzte palce, nech to dobre dopadne :)

Slobodna

Chlapi si myslia, že ženy chcú neviem čo. Hrané pózy vyznievajú smiešne, nútene a trápne. Ide o to aby ste sa predsa spoznali, nie zahrali nejaké divadielko a kupovali mačku vo vreci. Ak ťa nemá chcieť takého aký si ty, tak za to nestojí.

salon

Ved vy introverti mate bohaty vnutorny zivot :-)
Mna napriklad dojima,ak sa chlap vela vypytuje,ked ukaze zaujem o mna ako osobu vies?
Ze ho uprimne zaujima moj zivot,moja rodina atd :-)
No a hlavne ked vidim,ze ma uprimne so zaujmom pocuva a neskace mi do reci :-))