Nevlastný otec mi robí naschváli..

Príspevok v téme: Nevlastný otec mi robí naschváli..
_Alexandra_

Moja mama dostala prácu v zahraničí . Tam si našla priateľa ktorí mi robí naschváli ...
Raz som povysávala celý byt a on prišiel v špinavích topánkach až do obývačky a striasol z nich piesok...a potom začal húkať po mne že čo som robila celý deň lebo že v obyvačke je bordel.. Keď ma viezol do školy sedela som v aute na mieste spolujazdca a celú cestu mal ruku na mojom stehne keď som mu povedala že mi je to nepríjemne len povedal že ju môže mať aj inde nech držím hubu.. No a toto nie je zdaleka všetko to by bolo ešte nadlho!
Neviem ako mám povedať mojej mamine že aký je. Vidím že je s ním štastná a ja jej to nechcem pokaziť.
Btw zistila som že má ženu a 3 synov a mojej mame tvrdil že jeho žena umrela a deti vraj spolu nemali. Takže klame mojej mame! A len tak pre zaujímavosť on má 27 a moja mamina 42 podľa mna ju len využíva aby mal z čoho žiť.
Ďakujem ak ste si to vôbec prečítali :D

laura321

a mimochodom, nenazvaj ho nevlastny otec, to si naozaj nezasluzi. Je to len matkin debilny uchylny priatel, ziadny nevlastny otec.

laura321

vsetko matke okamzite povedat, uplne vsetko, neviem kolko mas rokov ty. Inak prepac, ale tvoja matka normalna nie je, uz len preto, ze sa taha s o 15 rokov mladsim , ved to moze byt skoro jej syn a zrejme ju len vyuziva, klame ju a istotne neplati ani alimenty na svoje 3 deti...Mas to tazke dievca, snad matka dostane rozum ale rozhodne jej povedz vsetko.

Niks001

Ahoj Alexandra,
viem veľmi dobre čo asi tak prežívaš, lebo som na tom dosť podobne a doslova trpím. Mala som aj podobný príspevok "Otčim - čudné správanie", ale žiaľ, som na tom aj odvtedy úplne rovnako.
Mojej mame sa nič nedá naznačiť, takže doslova trpím a snažím sa tráviť všetok čas mimo domu.

mara66

Neskutočný kre..n, však ťa znásilní alebo čo.Povedz jej to a ak ti nebude veriť tak získaj nejaké dôkazy.

fejkdejday

nechaj ju nech si uzije so zajacikom, ak ho chces aj ty, tak na striedacku jednu noc jedna, druhu druha. hej, aj ja sa nechavam bezne oblapavat cudzimi chlapmi a nechavam si pre seba, kto koho zabil a co ukradol.

salon

Tvoja mama chodi do zahranicia na tyzdnovky ci?
Kolko mas rokov?
No je to uchylak a paci sa mu myslienka,ze by zviedol priatelkinu dceru.
Nedaj sa! Bud rozumna a povedz to mame alebo niekomu na koho sa mozes obratit.
Ak si myslis,ze by ti mama neverila,tak si nahraj na mobil nenapadne tvoju konverzaciu s nim a potom to pusti mame.
Alebo chod za tou jeho zenou...ty kokso toto co deje uz je v prdeli...