Nevera v opitosti

Príspevok v téme: Nevera v opitosti
nevernik12

Ahojte...moja priateľka ma normálne nepodviedla...myslím, že sa s nikým nevyspala...len sa proste veľmi opila..nepamätá si skoro celú noc len vie, že sa s tým dotyčným bozkávala a nechala sa obchytkávať aj na intímnych miestach. Všetko to oľutovala...ja jej verím, že to už viackrát nespraví, ale stále mám taký divný pocit v hlave a všelijaké myšlienky mi behajú po rozume občas. Ako by ste reagovali vy ? Ukončili by ste vzťah alebo by ste jej skúsili odpustiť a pokračovali ďalej vo vzťahu ?

MultiLevel

Pozri....mas na vyber dve veci...Bud to vies ustat a nehrabat sa uz v tom co sa stalo. Alebo prepadat myslienkam a hrabat sa v tom,cize kazit zivot sebe aj jej. Ak si odpustil, musis si uvedomit co vlastne chces, zit normalne ako doteraz, alebo si priznat, ze to nezvladas a radsej sa rozist, ako dusit ju ci seba.
Tvoje myslienky ovlada kto? Ja? Boh? Myslim, ze len a len ty sam. Teda, ked pises, ze ta "prepadnu", ide len o to, ze sam si ich v hlave vytvoris a potom nad nimi uvazujes. Co takto stopnut kazdu taku myslienku okamzite ako si ju vytvoris? Jasne, ze to je tazke, ale bohuzeeel :)

vebe

Nesnaz sa riesit vas vztah na zaklade jednej situacie. Porozmyslaj nad tym tak komplexne, preco si s nou, co na nej mas rad, co pre teba znamena a podobne. Problem je nie v tom co sa dialo, ale ze sa opila. Takze nerieste to, co bolo ked bola opita a napamata si co robila. Hovorte o tom, ze co ju viedlo k tomu ze sa opila. Ja nemam toleranciu k tomu, ze sa dievcata a zeny opijaju, take je moje nastavenie. Hovorte o tom, ze jedna zena by nikdy nemala pri alkohole prekrocit urcitu hranicu, lebo riskuje, ze sa stanu veci, ktore by sa inak nestali, ktore neskor moze uz len lutovat, ze mozu byt tieto veci pouzite proti nej, ze rikuje svoj vztah a doveru. Na tom sa dohodnite a potom by nemal byt problem. Takto som vychovaval ja svoju dceru aj syna a tam asi nastava chyba na strane mnohych rodicov. A akop hovori delete, Je ovela tazsie ustat a udrzat existujuci vztah, ako ukoncit stary a zacat novy. Lenze aj novy vztah, raz bude starsi a bude ho treba udrziavat a reparovat

Delete

súhlasím s dandy456

Všetky vzťahy v dnešnej dobe okamžite krachujú...prečo to tak je? Pretože nás tak vychovávajú. Ako rodičia, ktorí tomuto všetkému nedokážu zabrániť, tak spoločnosť, škola a médiá.

Je veľmi ťažké takýto tlak ustáť. Vzťahy sa berú v dnešnej dobe presne tak ako všetko ,,za spotrebný tovar,, záruka tak maximálne 2 roky. Lepšie niečo vymeniť za nové, ako opravovať to staré.

dandy456

Príliš to precenujes. Stalo sa. Ide o to, ci mas na to, zvladnut to. O tvoj uhol pohladu. Vztah ma aj ine roviny ako tuto. Vydiskutovat a zvazit, ci to viete zmazat zo zivota. Nechyba jej trochu zabavy pri tebe, ked bola na zabave niekde bez teba? Ja by som pozrel na priciny, nie az tak na nasledky.

smudloo

Okamzite kopnut do zadku!! nestracaj s nou cas, never jej uz, ked je toto schopna spravit raz tak to spravi znova s vlastnej skusenosti ti to pisem. Vyhovorit sa na alkohol je uplne smiesne keby ta nechcela podviest tak ta nepodvedie a neda zo seba robit slapku, nemaj zlutovania ani ona nemala a Ty sa len trapis a o nervy prides s takou len to ti vravim

picunda

noooo ja ked som si vypila, tak som zacala chlapov bit a kazdemu, co to chcel zneuzit, som zacala rozpravat, ze som zadana a nech na to zabudne a podobne veci... ku*vu za frajerku je super mat. raz to preslo, nabuduce ta s tym ani nebude obtazovat. a kto vie, ci si to aj nerozdali, moznoze aj do zadku, mozno mu vyfajcila, pekna predstava, nie? :-* chlapi, poznam tolko fajnych volnych zien, co nemaju take stastie ako tie vase nevernice. treba ju nechat ist

[zruseny37]

Neospravedlňuj ju. Podviedla ťa, ak mal iný muž ruku v jej rozkroku alebo vyššie. Záleží na tom, čo pre teba znamená vzťah. Ja ho beriem vážne a takéto niečo by bolo pre mňa neprijateľné. Sám si musíš určiť hranice. Rozhodne by som v takom vzťahu neostávala v žiadnom prípade.

fridamz

Je to krava, nemala piť,je to jej vina ona ho chcela obchytkávať asi a nepamatá si to je blbosť aj pri otrave alkoholom si človek všetko musí pamatať,určite existujú také nadzmysli, že aj keď je človek v kome všetko vie.Aj v truhle sa ešte zobudí a povie aký bol pohreb.potom už môže zomrieť.:)

5554

Jednoznacne by som sa s nou rozisla byt na tvojom mieste. Taketo zeny co niekoho maju a toto spravia, ci v opilosti ci ,,v normalnosti'' su uz u mna ku...

Slobodna

Len taký postreh - opisuješ kvázi neveru svojej priateľky a sám si si dal nick neverník???
Ono je strašne super, keď sa má človek na čo vyhovoriť - v tomto prípade na alkohol. Človek je zodpovedný za svoje činy. Nie som dokonalá ale žiadneho partnera som nikdy nepodviedla, ani v stave triezvom ani opitom. Tvoja priateľka sa vie tak ožrať ako prasa? A navyše vtedy akože nevie čo robí a nechá sa obchytkávať bohvie od koho na intímnych miestach?
No veď tak ale keď chceš, tak jej odpusti, len dokedy jej budeš odpúšťať?