Furt ma bije priatel!

Príspevok v téme: Furt ma bije priatel!
julka888

Dobrý den neviem ako začat mám priatela 7 rokov a furt ma bije ked sa mu niečo nepáči! čakám s ním dieta a bije ma aj ked som tehotná ! jeho rodina ma nema rada ponižuje ma posmešky atd,jeho sestra ma tiež par krat zbila nie že bi som sa jej bála ale som chudá a ona velká a pevná tučná!tak tiež ma ani on nezastal furt ma ponižuju on aj pije a je agresivny moc keby nečakam s nim dieta neviem čo robit povedal že neodidem lebo to dieta je jeho dokonca mi povedal ked odídem že ma najde a zabije !mám strach čo mam robit?poradte

salon

Julka tvoj priatel mal pravdepodobne priserne detstvo a teraz na to doplacas ty. On ked vidi,ze si nechas,tak v tom bude pokracovat. Musis sa vzchopit a bud mu povedz,ze ak ta este raz udrie tak zavolas nanho policajtov,alebo jednoducho od neho odid. Ved uz je na nacase po tolkych prebitych rokoch nemyslis?
A myslim si,ze ak s nim ostanes aj ked ta bude debilko bit dokonca tehotnu,tak uz si zrela aj ty pred sud,lebo si zodpovedna za svoje dieta!
On pacha na tebe trestny cin moja,tak co spravis??

vebe

Tu ti musia pomoct aj rodicia. Neverim ze by isiel bit tvoju mamu ci otca. Proste pridu pre teba a vezmu ta. Musis mysliet na seba a svoje dieta. Dobre si vsetko premysli a co najskor odid. Ty nemas co stratit, statit mozes len ked pri nom zostanes. Je to hulvat, primitiv a idiot. Prec, prec prec od neho. Zmenis ci cislo telefonu a budes sa snazit aby si to zvladla. Ty budes za chvilu matka, chranis seba aj dieta. Ked neodides vcas, ublizis aj dietatu. Musis si verit. Skus pozriet aj nejake stranky pre tyrane zeny, su tam ludia, co ti budu vediet poradit, aj po pravnej stranke.

julka888

ja viem a ja tiež lutujem moje bábo :-( rodicia vraveli že sa o mna postaraju aj z malým ! len on mi furt robí problemy začala som trpet depresiami tak chodim k psychiatrovi mne už jedno aj ked newiem čo sprawi somnou len ako mam uchranit nenarodené bábo pred nim? bojim sa že ked sa narodi bude aj jeho bit

Delete

Tak sa spýtaj v prvom rade sama seba prečo máš už 7 rokov takého priateľa!? Najskôr ti to vyhovuje ak s tým 7 rokov nič nerobíš. Chúďa dieťa, ktoré príde na svet.

vebe

Ak ta bil doteraz, bije ta teraz tak ta bude bit aj neskor. Nepoznam vase pomery, nepoznam teba ani tvojho priatela, neviem preco ta bije, ale normalne to nie je. Co necitas clanky o tyranych zenach? Prec do neho, na mile. Chces skoncit ako utyrana chudera alebo v nejakom centre na spolocnej izbe s inymi utecenymi tyranymi zenami? Nie je normalne ked muz buje zenu, prec od neho. Je to jeden z tych zakomplexovanych agresivnych idiotov, co si mysli, ze ked je chlap tak s moze robit co chce. Nemoze.