Ako si spevnit svaly na stehnach a zadku?

Príspevok v téme: Ako si spevnit svaly na stehnach a zadku?
muskulatura

Som stihlej postavy, vyska 155cm, vaha 47 kg, cize nepotrebujem chudnut ale svaly na stehnach a zadok mam ochabnuty a chcela by som spevnit tieto partie. Lytka mam pevne lebo casto chodim peso a na tury. Ale spevnit zadok a stehna nie a nie. Ked chodim v lete v sortkach tak mi stehna skacu aj zadok. Mate nejake tipy na spevnovacie cviky? Mozte dat aj linky na youtube a pod.
Alebo popis cvikov.
Vdaka.

barby076

Presne toto som aj ja riešila asi pred rokom, mám dobrú váhu ale telo nebolo spevnené. Na radu kamarátky som si kúpila trampolínu a pravidelne som cvičila a za dva mesiace cca to už bolo krásne vidiet výsledky :)

chudánožka

chcem sa spýtať, ak som tiež chudej postavy aj nohy má chudé až veľmi tak môžem pribrať na ich objeme týmito cvikmi čo ste tu dali? Dá sa takto cvičením zvačšiť ich objem? Jesť jem ale nepriberám. Na výšku 172 cm mám dosť chudé nohy. Pomôže to ak budem cvičiť?

MultiLevel

Ak ta bolia kolena z drepov, robis ich zle....ja cvicim drepy pomaly denne uz dva roky a nikdy ma neboleli kolena. Treba si dat pozor na spravne prevedenie drepov.
A este k tomu casu kedy to zacne byt vidno....nuz, osobne si myslim, ze urobit 30 drepov denne nezaberie tak vela casu, aby si si nenasla chvilku na to :) Ja cvicim kedykolvek ked mi napadne. Pri vareni,pri pozerani filmu, pred sprchou, pri umyvani zubov :D
Ked som so spevnovanim zadku a stehien zacinala, jeden trener mi povedal, ze to bude dlho trvat, lebo najprv schudnem tuk a az potom sa zacnu tvorit svaly. Nejak extremne sa do toho nevyznam, ale ako povedal, tak aj bolo :)

MultiLevel

Vsetky mozne drepy, najprv bez zavazia, potupne so zavazim :) A mysli na to, ze kym budu vidno vysledky, prejde vela casu, ale stoji to za to! ;)

muskulatura

Dakujem ludia.
Tak vcera som uz skusala podla toho videa a poviem ti dnes rano som citila taku tiahu na stehnach :-D Salon vdaka.
Misinaa drepy nie, skusala som ich uz skor ale potom ma stale bolievali kolena a tak som s drepmi prestala.
kardinal dik, uz len to lano nejake pripnut niekam ale kam :-D
sewie, na korcule nemam partaka na zaucenie :-( A co je to spining?
Inac ludia, to musim cvicit kazdy den aby som dosiahla pozadovany efekt? Nemam vzdy cas cvicit ani poobede. Kolkokrat denne by som mala povinne cvicit aby sa svaly spevnili? A za kolko tyzdnov mozem ocakavat zmeny na svalstve?

kardinal

www.youtube.com

takto nejak, len by chlapec nemal mat to trx tak napnute, treba tam pracovat s vlastnou vahou a prenasat ju na chodidla a kolena. On sa len hupe hore dole, ale na predstavu to staci.

kardinal

youtube znesie vsetko. Pozor na tie drepy s nohami dosiroka. Niekedy je menej viacej.

Drepy ano. Nohy vsak viac k sebe, lytka musia byt kolmo na podlahu, musis si stale vidiet spicky prstov na nohe, teda nevysuvat kolena dopredu. Je to ako snazit sa posadit na stolicku. Mozes si pomahat nejakym lanom, ktore budes mat ukotvene niekde na strope, aby si sa pridrziavala. Vahu musis prenasat tak, aby si to v tych stehnach citila. 10 takychto poriadnych drepov je viac ako 200 tych youtubovych workoutov ;)

Mišinaaa

Mne osobne na presne toto pomohlo každý deň robiť 20 drepov z doširoka rozkročenými nohami a stehná mám pevné a zadoček pekne guľatučký :3