Žena strelec versus muž škorpión

Príspevok v téme: Žena strelec versus muž škorpión
Katka-a

Ja som narodená v znamení strelca a môj nový priateľ je škorpión. Poznáme sa štyri mesiace a niekedy to medzi nami trošku v názoroch škrípe.
Je tu niekto v znamení škorpiona alebo má či mal partnera muža škorpiona? Aké sú to povahy? Niečo som si čítala na webe ale nemala som v reáli ešte partnera škorpiona. Akí sú to ľudia a povahy? Lebo mám niekedy pocit že nevie čo chce a je dosť náladovy a falošný.
Ďakujem

adr1a

Nahnevana ahoj. Dakujem ti za odpisanie. Jasne, pockam. Priorita su teraz tvoje statnice. Drzim ti palce, aby ti vyslo ohladne nich vsetko co najlepsie. Drz sa, ahoj

LMarika

Toto sa vobec nejavi ako dobra kombinacia z hladiska astrologie. K skorpionovi sa hodi skorpion, ryba, rak. K strelcovi sa hodi strelec, lev a baran. Takto by to bolo idealne.

nahnevana

adr1a

AHoj, myslím na teba, ale tento týždeň ma čakajú štátnice,tak mám teraz akosi toho viac, ale môžem ti poradiť túto stránku :) najdise.cz..a tam sú rozne sekcie, tak si daj astrologie online :) a vyplnis potrebné údaje.

Minule som to objavila, tak som si vyskúšala vypočítať a celkom to na mňa sedelo.

Potom si tiež popozerám tvoje a tvojho partnera udaje a skusim to nejako spracovať :)

MultiLevel

Nahnevana, to je tvoja ta tema, v ktorej nedokazes prekusnut obycajne lajkovamie fotiek? Uf.....vidim, ze sa zaujimas o astro, tak co takto pomoct sebe? Zmenit trosku majetnicky postoj voci partnerovi a nechat ho nech si lajkuje aj princeznu Fantagiro, lebo je to slobodny clovek? Zaraza ma, ze clovek, ktory sa trosku venuje veciam ako ty, moze zaroven zalozit taku temu, ale ok :)
K veci, uz som tu pisala a napisem to znovu. Ziadne znamenie nie je dolezite. Len to, kde, ako, s kym clovek vyrastal, ako bol vedeny, co vsetko si nesie so sebou od malinka, vychova, prostredie rodiny, vztahy....a samozrejme aj minule zivoty, ale to by som tu teraz netahala. Nemoze byt niekto "dobry" lebo je to baran a o baranoch je kdesi napisane, ze su super. A tak isto nemoze byt niekto "zly", lebo kdesi je napisane, ze prave jeho znamenie je zle.....Chapes, Katka, ludia su extremne rozmanity, nie je skorpion ako skorpion. Inak sa bude spravat skorpion s takou ci onakou vychovou, ako ten, ktory vyrastal dajme tomu v detskom domove. A takychto prikladov by som ti mohla davat donekonecna. Su mozno iste znaky, ktore su specificke pre istu skupinu ludi, dajme tomu narodenych v istom obdobi a podobne, ale na tom sa neda staviat. A uz vobec nie cez to riesit vztah! :)

krasika

MOja mamina je strelec a ocino skorpion a su spolu neuveritelnych 32 rokov. Jasne, ze mali a maju problemy vo vztahu, ale ide o to, ako ich vedia riesit. Ziaden vztah nie je dokonaly. Ja by som na tvojom mieste znamenia neriesila, casom uvidis ako sa vztah vyvrbi

nahnevana

adr1a

Vypocitaal som vam ascendent - ty mas ascendent v panne a on v kozorozcovi.-..Je to super kombinacia, mali yb ste si rozumiet :) NAisem k tomu este viac, som tu len na skok :)

nahnevana

adr1a

TAk napis sucasne mesto kde byvate...ono sa to pootom zmeni, ak by sa napr. narodil v zahranici...ale ked je zo Slovenska, tak napis mesto kde teraz ste :)