Mám príznaky ale moc skoro

Príspevok v téme: Mám príznaky ale moc skoro
layluska_layla

Ahojte všetci, mám taký problém, že sama neviem či majú moje príznaky nejaký súvis s tým čo sa stalo.
28.4. mi skončil menzes, 30.4. večer sa priateľ do mňa spravil. Dva dni nato, som sa ráno zobudila a cítila nejak divne. Totálne vyčerpaná, no neskutočná únava. Moje kolená a lýtka ubolené, slabé, ani z postele sa postaviť. Hlava sa mi točila, bolela, chrbát najmä v oblasti krížov bolel. Bruško nafúknuté, občas ma aj pobolieva podbruško aj v oblasti pupku a vaječníkov. Včera večer ma začalo aj v podbrušku pychať a mala som také bolesti a tlaky, ako keby som mala dostať menzes. Cca každú hodinu sa mi chce čúrať, dnes ma už 3x prehnalo a to je 10 hodín. Chvíľku mi je horko, hneď nato zima. Z ničoho nič ma oblieva pot. Som hladná no nemám na nič chuť, vidím v tv niečo smutné, hneď slzy do očí, aj si poplačem. Nie som s priateľom a synom 3-4 hodinky a taký smútok na mňa príde, že zasa plačem. 5 minút super nálada, chvíľku nato ma do nepríčetnosti vytočí hoc aká maličkosť.
Jedno dieťa už mám, ale pri ňom som nemala žiadne príznaky, dokonca menzes som mala až do 4teho mesiaca.
Ja si myslím, že tak skoro by sa mi príznaky neobjavili a ešte aj keď sa to stalo len 2 dni po skončení menzesu. Skúste mi nejako poradiť, vaše skúsenosti a názory ma potešia a som za každú jednu reakciu moc vďačná.

Ria_94

Tiež si myslím, že keď už, tak to musí byť z predchádzajúcich (1-2) ovulácií, ako to písali nižšie... A týmpádom by ti to už aj test mal ukázať :-)

layluska_layla

Môj priateľ o hygienu dbá až veľmi, ako asi žiadny chlap. Nepoznám chlapa ktorý si po každom čúraní, umýva penis, nehovoriac o tom, keď sa spotí... Infekcie vylučujem hneď, nakoľko pravideľne chodí darovať krv a pri každom odbere mu robia všetky možné testy. A nie sme spolu ani mesiac ani dva a odkedy sme spolu, sex máme bez ochrany. Nepoznám pár ktorý je spolu už nejaké tie roky a sexujú s ochranou. A nie nerobí sa do mňa bežne. Toto bolo prvý krát po dvoch rokoch. Obavy s toho, či by som mohla byť tehotná nemám. Práve naopak, veľmi by som sa tešila. Nakoľko som si pri prvom tehotenstve žiadne príznaky "neužila" tak naozaj neviem, za ako dlho sa môžu prejaviť a radšej som sa spýtala. Aj keď si myslím, že tehotná niesom, nikdy nehovor nikdy. www.modrykonik.sk

dalsi

Mimochodom, ked sa partner urobil, pouzivali ste nejaku ochranu - HAK, ci spermicidne gely ako napr. Pharmatex ?

Chces resit to, ze ta to boli, ci ze si mozno tehotna ?

Ak to druhe, to bezne sa nechas vystriekat na ostro bez ochrany a potom mas z tehotenstva obavy ??? To je snad lepsie uz vediet vopred, co chces a nie riesit to potom.

dalsi

Podla mna sa stalo nasledovne. Priatel mal spinavy penis, alebo ma nejaku infekciu /prenasac/, ktora sa na nom nemusi prejavit.

Po sexe, staci par dni bakteriam/virusom na to, aby sa rozmnozili a dostala si zapal.

Tak rychlo by si priznaky tehotenske nikdy nedostala, ale infekia do 2 dni je uplne bezna.

Kup si nejake vaginalne capiky v lekarni, nechaj si poradit, alebo chod ku gynekologovi. Ak sa ti to nezhorsi, je mozne, ze to prejde aj same, ale mozes tomu pomoct, nejaku dezifekciou.

Zaniest do vaginy sa to da oralne /sliny/, spinavymi rukami - prsty, alebo penisom. Nehovoriac o tom, ze keby mal aj kondom a striedate analny a vaginalny styk. Niekedy moze byt problemom aj tampon /otvara vaginu/ a ta je nachylnejsia.

layluska_layla

Viem, že to trvá dlhšie, no čítala som na nejakých fórach, že je možné otehotnieť aj dva dni po menzese a niektoré ženy cítia príznaky už po 3-6 dňoch. Tiež sa mi zdá byť divné, žeby som hneď pociťovala príznaky, ale neviem si vysvetliť s čoho iného by som ich mohla mať. Na test je ešte skoro, tak je zbytočné si ho robiť. A tiež sa prikláňam viac k tomu, že tehotná niesom, ale v kútiku duše dúfam, že by som mohla byť. Len potom ako to oznámiť priateľovy. :)

Shayleen

Alebo už si tehotná z predošlého menzesu keď píšeš že pri 1 si mala do 4 m menzes. Tak nič iné ako ku gyndovi či urob si TT doma

Shayleen

Layla a vieš o tom že stretnutie spermie s vajíčkom a jeho následne oplodnenie a u sadenie v maternici potrvá priemerne viac než 14 dní? Na ihneď po menzes nebudeš mať ovuláciu ale niekde v strede.aj keď sú ženy ktoré neoovuluju v strede ale na začiatku či na konci. Takže si nemyslím že budeš tehotná