Chcem sa zabiť

mimikka

Prosim neblazninerob hluposti ZIADNE,kazdy mal v zivote nieco kedy by aspon raz na nieco take na chvilu nepomyslel,ale da sa vzdy nejak zit,proste cas,ci ludia okolo teba vela zmeni neviem co sa presne deje ,ale rozhodne to takto neries!

ži!

teší ma ten smajlík, verím, že vlak a podobné nápady sú minulosťou. Aj keď je to v živote ťažké, treba bojovať.

Ešte lepšiu podporu a krajšie povzbudenie pre život nájdeš v knihe On a ja od G. Bossis, určite sa ti bude páčiť

Tak ži! :)

sewie

WantDie...mam chut ti dat facku! tak silnu ze by si mala otlacok mojej dlane na lici a potom by som chcela na teba kricat...tento isty pocit som mala pred dvomi tyzdnami, ked mojho kamarata zrazil vlak! On ale nechcel umriet ale s najvacsou prevdepodobnostou zomrel z blbosti-bol opity a namiesto toho aby si vzal domov taxik, alebo siel autobusom, kracal po kolajniciach ...
ironia osudu ze nejaka holka teraz pise ze dobrovolne chce zomriet a zrovna takymto sposobom...
cely den som plakala-niekolko dni, ale jeden cely den som od rana do vecera plakala a liala do seba vino...oci som mala tak opuchnute ze si to nikto nevie predstavit...odfotila som si ako som vyzerala ako varovanie vsetkym mojim kamosom ze uz tak nikdy nechcem vyzerat!
nemas zmysel zit?! tak skus aspon nachvilu zit kvoli ludom ktorym na tebe zalezi....a mozes si mysliet ze som hnusna, ale nie je to fer voci nim! nie je!...a ja som tiez mala myslienky na samovrazdu ale ked som pomyslela na rodicov ako by som im ublizila tak som si to rozmyslela a povedaa som si ze nic sa nestane ak skusim dalsi den...moze to byt len lepsie...zabit sa mozem vzdy tak preco teda neskusit dalsi den... nbudem ti posielat fotku svojej tvare...ale pozri si aspon toto: www.youtube.com
samovrazda ma dve stranky! a je vo svojej podstate nesmierne sebecka!

hanka9

WantDie- ak si svojpravna, zdrava, nie si pod drogami ci inymi omamnymi latkami, trvas na svojom, je to prejav tvojej vole tak si lahni tak, ako uznas za vhodne.

Ak si chora, alebo pod drogami, ci inymi latkami

v takom pripade ti treba odbornu pomoc

a rozhodne sa riad pokynmi podla prispevku vcera 19:08

ži!

Ver mi, ak to skončíš, budeš to ľutovať. Môžeš si zabiť telo, ale seba = svoju dušu nie. Lebo dušu ti dal Boh a keď zomrieš, prídeš k Nemu. On ti potom ukáže, čo všetko dobré mal ešte pre teba pripravené, a koľkých ľudí si ty naopak pripravila o seba, lebo by si im pomohla. Bude ti to ľúto, ale už to nebudeš môcť vrátiť. Budeš kvôli tomu, že si sa zabila, trpieť viac, ako trpíš teraz na zemi. Lebo zabiť sa znamená povedať Bohu nie.

Niečo o tom, čo nás čaká po smrti:
www.boziemilosrdenstvo.sk

Matej

Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.

Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru. Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.

V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.

Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.
Redakcia ZDRAVIE.sk