Peľová alergia

Táto diskusia patrí k článku: Peľová alergia
Peľová alergia

Alergény vyvolávajúce alergické reakcie sú veľmi rozmanité. V našich podmienkach vyvoláva precitlivenosť najčastejšie peľ rôznych tráv, stromov, bielkovinové zložky potravy, antigény kože psov, mačiek a prach s časticami odumretých tiel hmyzu (roztoče).

Jovanka

myslim ze zbavit sa ekzemu je hrozne komplikované nakolko kazdemu z nas robi dobre nieco ine ... My sme si presli radami z netu, kozmeticinymi pripravkami aj mastickami od doktorky a napokon nam zabral jendoducho a uplne krasne protopan box a od minuleho roka sa ekzem neobjavil

zuzulienka9

Aj u mna a aj u dcerky je ten prejav atopicky ekzem a je to des - vobec sa ho nemozeme zbavit a skusame vselico mozne ... nemate tip co by ozaj mohlo pomoct ?

FijiKral

Mam skusenost, uzivam len cez kriticke obdobie jar/leto cca dva mesiace, ucinkuje mi ok, to najhorsie zazenie a tie ako keby male detaily nie, ale je to aj tak rozdiel 10:1 bez neho a s nim.

Saska1990

Má prosím niekto skúsenosť s doplnkom stopalerg? Je na www.stopalerg.sk a počula som naň dobré recenzie, no ešte zháňam skúsenosti.