Neznášam švagrovcov

Príspevok v téme: Neznášam švagrovcov
margot112

Neviem čo robiť,vyhýbať sa im nedá donekonečna.
Neznášam svojých švagrovcom. S manželom sa poznáme 4 roky,z toho sme 2 roky manželia.Má jedného mladšieho brata.Ten si asi v tom istom čase ako sme sa mi spoznali našiel priatelku,teraz už manželku. Je to vypočítavá potvora,z akého dôvodu musí mať všetko to čo mi? V apríli 2011 sme si spolu našli podnájom,samozrejme švagriná sa hned nasťahovala k svokrovcom(svokrovci slúžili na upratovanie,varenie)August 2011 kúpili sme si psíka,samozrejme o mesiac nato aj oni( mali ho len zatvoreného v izbe,cikal a kakal na plienku,ved načo venčiť)Vypočítavosť? Február 2012 žiadali sme o Hypo,žial to nevyšlo,samozrejme marec 2012 žiadajú aj oni,schválených len 32000 tak rýchlo kúpime aspoň 1 izbovú kuticu. Fajn prehryziem. Máj 2013 naša svadba,teším sa ako blcha,mám super nastávajúceho manžela. A čoto? Apríl 2013 naši dvaja sa zasnúbili a plánujú svadbu v Septembri 2013. Aj ju mali. Teraz je rok 2015 od Januára sa snažíme o nášho potomka,mám nesmierny strach,že ak sa konečne zadarí,hned nato bude aj ona. Svokrovci vidia len ich,ona vela pracuje a je chuda unavená(ja som stroj takže ja nemôžem byť),švagor povie nebo je zelené,tak samozrejme,že aj bude. Už nemá síl ani chodiť k svokrovcom,vždy sa téma zvrtne na nich. Už mám dojem,že si kúpim dáke tabletky na nervy,len neviem či by mi pomohli.

Prezyvka055

No bud ziarlis, alebo zavidis a budes asi aj dost klebetna :D.
Ja neviem ja sa takto do druhych ludi a ani rodiny moc nemontujem, ved nech si robi kazdy co chce nie?

Mimochodom si oznamila svojej rodine ze sa snazite o potomka ? :D :D Lebo ak hej tak to si fakt top klebetnica.

spring

neviem co ti presne na tom vadi - ja by som to brala tak, ze kupili si psa - mozme spolu chodit vencit psov, zobrali sa par mesiacov po vas - super, dve hostiny .. a dieta??? ved to by bolo super keby ste mali aj naraz deti, aspon by sa spolu hrali ... by ste spolu kocikovali .. a co ti na tom vadi, ze si kupili 1 izbovy byt? co musis na tom prekusat???
.. uprimne povedz - asi ju nemas rada alebo si sebecka a zavistliva ... chyba ti nieco? ved si predsa stastna s manzelom, ci nie? oni nemozu byt tiez stastny? nedoprajes im?

soffa

odosobnostni sa.nejak prehanas.skor si myslim ze ziarlis na nu.podla prispevku.a co ze je taka.?prehryzni,nechaj zit,nekontaktuj ich,a hlavne sa nestaraj.ved co oci nevidia srdce neboli!!!a vies co je na tom najlepsie>?ze s nou superis,namiesto toho aby si jej dala druhu sancu.

lucia238

tiez nechapem, naco im vesias na nos vsetko a potom mas dojem , ze opakuju, ved je normalne, ze aj oni chcu byvat a potrebuju nato hypoteku, pripadne ak sa dlho poznaju, ze vystroja svadbu, co sa tomu tak cudujes. nabuduce, ked pojdete na dovcu, nehovor im, aby nahodou nezabookovali rovnaky zajazd:DDDD

kafe

no neviem. Ale také veci, že si zoberú hypotéku a chcú sa vziať sú predsa normálne v každom páre. To sa kľudne mohlo stať úplnou náhodou, že to pasovalo k vašim plánom. A s opakovaním, či opičením po vás to nemá nič spoločné. Len ty si si to tak v hlave pospájala. Prečo im vešiaš na nos čo všetko idete robiť?

zewa

Vzdy existuju 2 kategorie ludi. Ti, co idu svojou cestou a ti, co len opakuju po druhych. Tebe nech to je lichotkou ;) ze si im inspiraciou. A okrem toho, ja nikomu o hypotekach nehovorim, ani o planovani byvania, svadby, deti, kupe auta a uz vobec nie rodine. Je to nasa vec. Myslim, ze by si sa cez to vsetko mohla prekusnut a zit si svoj zivot a neporovnavat ho s inymi ludmi. Zi pre seba. Takto sa ozaj zblaznis.

zewa

Vzdy existuju 2 kategorie ludi. Ti, co idu svojou cestou a ti, co len opakuju po druhych. Tebe nech to je lichotkou ;) ze si im inspiraciou. A okrem toho, ja nikomu o hypotekach