Genitálny herpes - rozsirenie?

Príspevok v téme: Genitálny herpes - rozsirenie?
bachh

vsade citam o tom ze gen. herpes je jedno z najrozsirenejsich ak nie najrozsirenejsie pohl. ochorenie ktore je skor stigmaticke ako nebezpecne ... ale nikde nevidim statistiky o tom ako je rozsirene na Slovensku, je tu vobec na to povinne hlasenie od lekarov? lebo ked sa tak pozeram na internete je o tom len par clankov a diskusii a akoby na Slovensku takmer ani neexistoval... mal s tym niekto skusenosti ?

matway

123, o Herpese, ako čítam, nemáš ani šancu, a na nete sa toho málo čo poriadne dozvieš...Albertova ide správnou cestou, ale aj ty tu cestu musíš poznať, potom nebudeš ani zúfala, ani, že vraj už neviem, ako ďalej...

123_

Grunt ...hej hej mám to aj ja.. uz asi rok aj niečo... prvý krát som s tym prišla ku gynekologovi a povedal mi ze to nič nie je, že to bude asi len podrázdené od holenia, dal mi mastičku nejaku a že to je ok. Vracalo sa mi to kazdy mesiac priblizne ten istý čas (začiatkom mesiaca pred menštruáciou), tak som zacala hladat niečo na internete, a docitala som sa zeby to mohol byt herpes. Tak som isla v máji zase tam zufala či to nemoze byt to. Poslal mam ku koznej, tá mi dala herpesin 10tabl.denne. Samozrejme o mesiac znovu a takto sa mi to vracia mesiac čo mesiac. Potom som našla túto pani albertovu, aj som bola u nej , od nej som išla celkom natešená žeby mi to mohlo pomoct, potom som si prišla pre lieky a to dávkovanie ma zabilo.. :( a tak sa už dva tyzdne presvedčiam ze s tym mám začať .... Som z toho dosť zufala, uzatváram sa do seba, s nikym nechcem komunikovat ...a proste neviem ...

Grunt

123, takže aj ty si do toho spadla? Zdá sa že nás je stále viac. A irónia je, že to bol moj druhý partner v živote. No čo už, stalo sa. Ja sa liečim u Albertovej tiež, mám teraz tretiu kúru. Nie je to nič čo sa nedá zvládnuť. Herpes sa mi od začiatku liečby urobil 4 krát, ale je oveľa slabší a vidím že sa to zmierňuje. Ani ho nemám tak často. Predtým ako som k nej išla som ho mala každých desať dní. Mne aspoň teda Albertová povedala že liečba zvyšuje práve tú proti vírusovú imunitu o čom tu hovorí aj RNG.

123_

Li Ame ..prosím dostala som sa k tej doktorke Albertovej, aj mám doma prvé ,,lieky" na dva mesiace ...ale stále váham či to mám brat... podla mna je to dosť obmedzujúce brat tie kvapky x krát denne ...Som z toho dosť zúfala, nemohli by sme vymeniť email ? chcela by som sa popýtať na pár vecí.

RNG

Herpesy su v celom tele a cely cas,zalezi len od obrany tela, kde a kedy sa premnozia. Preto je dolezite nie mastickovanie, ale zvysenie celkove viralnej imunity, aby sa nemohli nijak prejavit.

Pomocnica11

Baska dobre gely na herpes su tulimed herpes krem a thermal herpes krem to je uplna ulava od tej bolesti pri herpese urcite jedz vitamin b ja som brala probiotika floraliv obsahuju vsetky bcka a o par dni bolo po herpese drzim palce

Li-Ame

Máte pravdu všetci čo tu píšete že je to pliaga. Veľké úspechy v liečbe aj herpesu aj iných pohlavných nákaz mala doktorka Albertová v tom jej centre, lenže smola je že už prestáva brať pacientov kedže vraj odchádza do dôchodku. Ja som to ešte u nej stihla ale trvalo to naozaj dva roky lež som mala úplne pokoj. Určite to nevzdávajte a snažte sa vírusov v tele zbaviť lebo vám budú ničiť telo až do smrti. Zvyšovať imunitu nestačí u imunologa, treba ísť na to prírodnou cestou, to čo je pre telo prirodzené nie sa cpať antibiotikami a samou chémiou. Tým sa len oslabujete.

Baby15

na GH sa liecim od novembra, ktory som dostala predpokladam oslabenou imunitou....herpesin som brala v davkach 6x4 ale iba polovicu zo 400vky,,,jasne ze aj herpesin mast a este antibioticku mast dalacin aj na vnutorne pouzitie, neskor sa davky znizovali 8x3,2x12 a 1x24, co som prezivala to tu nebudem ani pisat pretoze som ani len netusila ze takato choroba existuje,,,,a kto si to nezazije tak nech radsej sucha nohami a nekomentuje ze to maju iba lahke zeny prd makovy.....u nas vseobecne "v meste" je herpes rozsireny,,,pocula som aj take ze "v uchu" sa vyskytuje.....po liecbe ked som uz nemala nic vsetko ciste,,,som pouzivala aj debriecasan to je taky roztok dala som na odlicovaci tampon a takych 10 minut nech posobi,alebo kludne aj vyplach striekacka a ides,,,,po 3 tyzdnoch zase.....tak odznova herpesin 2x1 a ptm 1x24h v pohode preslo o 5 dni zas,,,,,,tak teraz som zasla k imunologicke ktora mi totalne zvzsila davku herpesinu kazde 4 hodiny celu 400,,,plus isoprinosine na imunitu a zevraj sa s tym volakedy herpes liecil,,,,,co som pojedla ovocia zeleniny,,,,ale jedna vec mi pomohla vola sa to zlate mlieko to je z kurkumy taky napoj tiez posobi antiviroticky,,,zial mam pocit ze herpesin iba potlaca virus a neuspava ho,,,,idem teraz skusit aj aloe,,,vsetkym drzim paste pozitivne myslenie je tiez dolezite!!!!

*nikolka*

jaj ludia ludia aj ked mate staleho partnera milujte sa s nim iba s ochranou..nikomu totiz nemozete verit na 110% ani svojmu partnerovi a mozete nachytat kadejake pliagy a naozaj chranit sa je to co by kazdy mal robit uplne automaticky nestoji to zato aby ste si kazili zdravie