Premielanie oleja - olej v ústach

filiaaa

Stara ruska-azijska metoda detoxikacie, teda ziadne blud. Presne ako napisal RND a vysvetlil to. Takto som to aj ja citala. Samozrejme tato metoda nefunguje, ak ju robite 1-2 tyzdne, ale ju treba robit niekolko mesiacov aj viac ako pol roka. Organizmus sa postupne cisti. Treba vsak dodrzat jednu zasadu, olev v ustach neprehltnut, vyplut, potom si oplachnut usta teplou vodou a umyt si zuby.. tak aby necistoty vytiahnute olejom z tela, sa nevratili naspat.

humanu222

Ja mlganie skúšam každý deň... Už asi 4 dni a zisťujem, či to má zmysel... Tak preto som sa chcela poradiť. A ten rozbor vyplutého oleja ma zaujima preto, že či fakt sa táto metóda dá prirovnať k detoxu... Zatial badám iba trochu belšie zuby, snáď sa mi to iba nezdá :)

RNG

Koza a najma sliznice su priepustne oboma smermi, preto cez kozu a najma cez sliznice sa da robit detoxifikacia malycyh molekul.
Polynenasytene oleje su reaktivne a pre to na seba viazu rozne ine reaktivne materialy(volne radikaly) co su zaroven skodliviny v tele.
Mlganim sa mnohe s nich naviazu na tie nenasytene oleje a pre to je to jeden z pomerne dobrych odmorovacich systemov, najma tukorozpustnych zamoreni, ale aj inych. Samozrejme to je ucinne len na zamorenia co sa nachadzaju v blizkosti sliznic, ale kedze zamorenia cirkuluju v tele, mnohonasobnym mlganim sa cast z nich da odstranit.

Nefritova

ja to robim s kokosovym olejom, a nerobim to kvoli toxinom, ale kvoli zubom, a fakt su ovela belsie, take akoby lesklejsie, prijemnejsi pocit v ustach

obličkaa

Pred hodinou som domlgala /bože, to je hrozné slovo/, a fakt mám až doteraz príjemný pocit v ústach, pred chvíľkou som si bola zapáliť a cigareta mi veľmi nechutila. Ktovie, možno mi táto metóda pomôže prestať fajčiť. Zajtra ráno pokračujem, disciplínu a trpezlivosť mám

aktualita

nemam to vyskusane na ochorenie, pretoze mi nic nie je. ale uzasne to vycisti ustnu dutinu a vybieli zuby. ovsem az cca za mesiac - dva vidno vysledok. ja som to robila hned rano po prebudeni. kludne sa to da zvladnut. a este to aj masiruje lica, takze to ma efekt aj omladzovaci. ked si po mlgani toho oleja clovek umyje zuby, tak taku sviezu ustnu dutinu nema ani keby si hodinu kloktal extra ustnou vodou. to treba vyskusat, inak je zbytocne niekoho presviedcat.