Ked sa pripije, je uplne ina

Príspevok v téme: Ked sa pripije, je uplne ina
arjan25

Som s priatelkou vo vztahu niečo cez 3 roky, ja mam 24, ona 22 rokov.. ani nechcem nejako radu, ale iba váš nazor, nakolko mi uz dlhšie vadí jedna vec na nej... nie som žiarlivy typ, ale ked sme v spoločnosti a pripije sa, zvykne s opačnym pohlavím konverzovat velmi otvorenym sposobom, v podstate ako keby istym sposobom flirtovala, smeje sa na všetkom, čo jej iny chlap povie a mna dava v danej chvili stále do uzadia, čo je dost neprijemne... nehovorim, že som ten typ človeka, ktory v spoločnosti rozprava iba so svojou partnerkou, ale s ostatnymi ženami rozpravam na normalnej formalnejšej urovni, ona rozprava takym štylom, že si to tá druha osoba može vysvetlit tak, že moja priatelka ma o neho zaujem..a to toho druheho ani nemusi dlho poznat, proste vysiela signaly a ja z toho vychadzam potom v spoločnosti nepriamo ako uplny debil.. hladam niekoho už do buducna, na založenie rodiny a tak..nie ze by som nebol za zabavu, ale taketo situacie sa opakuju pravidelne...a neviem teda, či s nou mam dalej ostat vo vztahu,aj ked ju milujem.. vacsinu partnerov, ktorych mala predo mnou podviedla, takže neviem čo mám na sto percent od nej očakávať.. preto som aj opatrnejší.. pride mi to take, ako keby si chcela este uzivat a prave aj pri malom vplyve alkoholu ukazuje svoju realnu tvár..upozornujem, nie som fakt ziarlivy typ, nemam problem, ked sa ma stretnut s nejakym jej kamaratom alebo hocičo iné..

smudloo

takuto treba ihned kopnut do zadku mal som aj ja taky typ zenskej ked podviedla ostatnychnpodvedie aj Teba a len Ty sa budes trapit az o nervy prides ver mi ver tomu. Predstav si ze je v tvojej nepritomnosti takato pripita a co sa moze stat pozor na to

Nina.

Vacsinu partnerov, ktorych mala predo mnou podviedla, takže neviem čo mám na sto percent od nej očakávať - WTF? Práveže v tomto prípade by si mal presne vedieť čo môžeš od nej očakávať. Ešte keď sa pripitá chová tak ako si opísal tak to je jasný typ barovej slečinky, ktorá nevie čo od dobroty.

Flowerko

Sám seba sa pýtaš či jej môžeš veriť čo ked ty budeš doma a ona pôjde s kamarátkami von a tam sa opije a odvziaže sa ktovie ako skončí potom niekde s niekým v posteli. Takýchto žien je veľa sám osobne poznám veľa takých už aj žien s deťmi, ktoré s tým nemajú problém.

arjan25

ahink, dakujem za nazor.. taketo debaty s nou moc nemaju vyznam, lebo stale z toho vyjdem tak, že si nahovaram,atd.. ono ako, neviem či by sa to dalo nazvat flirtom, čo robi priamo.. ale ten otvoreny štyl, smiech na všetkom, čo povie, až prilišny zaujem v konverzacii.. vela chlapov si to potom pochopitelne vyloži po svojom.. Ale diky, neviem fakt, či to je z hladiska buducnosti vhodne zostavať v tomto vztahu..

ahink

No a uz preladim na normalnost. Pozri..ak ju milujes tak sa s nou o jej spravani v podnapitom stave otvorene porozpravaj. Bud nech nepije ked to nevie (alebo sa za alkohol len skryva) a povedz jej, ze sa ti taketo nevhodne jej spravanie nepaci. A ak svoje spravanie nezmeni, tak nech s tebou do buducnosti nepocita. Sam pises ze sa toto deje opakovane.

ahink

Ja som sa v jej veku ked ona uz neviem kolkych podviedla este s "babikami hravala")))) a tak mala som tiez taketo spoluziacky a ver..teraz v tomto mojom veku su to uz pekne vyzite k..))

ahink

Prepac. Ale normalne mi signalka v hlave zacala blikat jak blazniva pri tej vete ze v 18r uz neviem kolkych podviedla. Ste vyse 3r spolu ona ma 22r..takze tak. Pozri..ci opita alebo triezva - raz (a ona opakovane??) ak opakovane viacerych podviedla..tak preco ty by si mal byt vynimkou? Proste to ma v sebe. A ten alkohol len poukazuje na jej NEzabrany. Pozri. Ja som v zivote este ani pripita nebola. Ani som partnera nikdy nepodviedla. Clovek ma moznost slobodnej volby..vole..rozhodovania sa. Pozri. Tu nejde o tvoju "ziarlivost". To ti len zdravy usudok a rozum dava varovne signaly moznej hrozby nebezpecenstva co sa tyka tvojej volby vyberu tvojej partnerky ako pripadnej zeny manzelky matky vasich deti

hehe1

najdi si normalnu zenu, nie decko, co si da 2 pohariky a potom nevie, co ma zo sebou robit... alkohol nealkohol... dobre ti radim...

arjan25

Tak zasa ale za triezva je normalna a planuje so mnou buducnost, pocita s tym, že ju požiadam o ruku, atd.. Preto som dost v rozpakoch.. tych predtym podviedla ked mala menej než 19 rokov, takže to mohlo byt nevyzretosťou, ale neviem.. som v rozpakoch, že čo ďalej..