Týra ma psychicky

Príspevok v téme: Týra ma psychicky
sisa84

Ahojte ; Viem ze tu je toho vela ,len uz neviem co dalej .S priatelom sme tri roky boli aj pekne dni len ich bolo malo ...mozno som naizaj neschopna neviem ...no cokolvek urobim vynada mi do teliat , debilov a aj horsie ...pomoze mi kupi cokolvek ale porom mi to vycita ...nahodou nedvihnem tak mi napise aka som p...a ...nemizem nikomu volat s nikym ist von ...chcela som sa zmenit ale nic ..
Najhoesie ze sa so mnou stale rozchadza q potom sa ospravedlnuje ...no tentokrat to ukoncil a neozval sa vraj som k..a a uz ma nechce vidiet ...uz mam dost rokov dokazem poradit kazdemu a sama sebe nie

sisa84

liecitel ..moji rodicia mali krasny vztah a ja nadherne detstvo

Ano niekedy uz pochybujem o sebe ja viem ze to nie je spravne bola som max sebavedoma baba a zrazu si vobec neverim

liecitel

Ahoj.Len tak mimochodom nepripomina ti ten tvoj priatel spravanie tvojho otca? Resp.nepsrval sa k tebe tvoj otec podobne k tebe alebo k tvojej mamke ako ten tvoj priatel k tebe?

purplepink

PREBOHA!!! Žena moja... ty čakáš na chlapa, ktorý ťa nazýva tela, debil, a ďalšie názvy hodné inteligentného chudáka?! Toho si už dávno mala poslať do prdele a nie vyčakávať na jeho úžasnú sms v ktorej ťa zase nejako ľúbozvučne pomenuje. Začni si užívať!!!! Oddýchni si, venuj sa sebe, koníčkom - veď si KONEČNE slobodná a zbavená človeka, ktorý by ti zničil život. Časom stretneš lepšieho normálneho súceho chlapa ktorý si ťa bude vážiť a nie zadupávať tvoje sebavedomie hlboko do zeme.

Nina.

Ak ťa niekto psychicky týra a ty nie si schopná ho opustiť, tak máš vážne problémy so sebou samou a s vlastnou psychikou. Máš skreslenú sebahodnotu, sebadôvera a hrdosť taktiež na nule. Mala by si s ním úplne prerušiť kontakt a vyriešiť si samu seba, lebo v tomto prípade je očividné, že máš vážny problém. Keď sa niekto takto naviaže na človeka ako ty na neho, je to takmer až na diagnozu by som povedala. V dnešnej dobe je to dosť častý jav, ale mala by si - aj keď s vypätím všetkých síl -, úplne prerušiť akýkoľvek kontakt a venovať sa hlavne sama sebe.

palinapa

Ahoj sisa84, kolko mas rokov? Vies, mozem ti povedať z vlastnej skusenosti.mna muz tyra psychicky uz 3 roky, pisala som sem uz viackrat, len mame spolu dieta, trpim stale ale som rozhodnuta pre rozvod aj ked ma to velmi boli.muz si aj tak robi co chce, netravi s nami cas a mne chyba len krocik do podania ziadosti o rozvod. Prosim, zbav sa ho, lebo ked bude dieta, spolocne byvanie bude to velmi tazke. Zo mna je uz troska..psychicky nicena a ponizovana. Je to tazke aj pre teba, verim tomu ale ja uz takto dalej nevladzem. Organizmus z toho stresu si vypyta svoju dan. Zatvor dvere, nebude to dobree

[zruseny37]

xem, natrafil si na nesprávnu osobu. Láska nebolí. Ak to bolí, nie je to láska. Ľúbil si tú, ktorá bola predtým, ale tá už nie je, keď sa zmenila. Akoby umrela. Hľadaj ďalej. Čím skôr si uvedomíš, že patrila do obdobia, v ktorom bola, a už je čas na niekoho iného, tým skôr nájdeš tú pravú na ďalšie obdobie, prípadne už konečne celý zvyšok života. Vracať sa k tomu je ako kupovať plesnivý chlieb namiesto čerstvého.

xem

ja tiež nemám kamarátov nič rozišiel som sa s frajerkou po vyše 3 rokoch,
nieje pekné že ti nadával atď.. bol to debil
ja som za cca. 3 roky povedal frajerke raz že je blbá(ale to bolo trocha inak myslené) raz že je sprostá a raz že je krava - vtedy keď som sa s ňou rozišiel lebo mi stále klamala, ničoho si nevážila a ešte iné veci ..
človek môže byť oporou snažiť sa splniť všetko venovať tomu druhému všetok čas a potom aj tak z neho spravia k*ta

chcel by som byť s ňou stále ju ľúbim ....