Ako si správne vybrať slnečné okuliare

zzita587

ja si vyberam podla toho ktore sa mi pacia, odkedy som objavila web www.luxbryle.cz nakupujem si ich len tam, maju nadherne okuliare ktore posobia sakra luxusne

crocinka

hlavne aby mali dostatnu ochranu pred UV ziarenim a treba vyberat v autorizovanych optikach, pokial chces clovek kvalitne slnecne okuliare.

Svetlanka7

asi najviac podla mna práve záleží na tom, či tie okuliare sadnú a vyzerýte v nich OK :D predsa len, je to asi niečo iné ako dioptrické okuliare

DavidGeorge

Ako ste spomenuli, letny je značka, môžeme si kúpiť slnečné okuliare veľmi vhodnej kvality len za 5 - 20 dolárov. Nie je to veľmi dobré? Rovnako ako slnečné okuliare na mieru, ktoré som si kúpil (www.skymoodwood.com), sú iba 12 dolárov, ale používam ich dva roky a neboli poškodené .
Prečo by som potom mal minúť 100 až 2 000 dolárov na naháňanie špičkových značiek. Samozrejme, ak si myslíte, že niekoľko stoviek dolárov pre vás nie je drahých, môžete tiež skúsiť kúpiť túto značku slnečných okuliarov.

janicka261

No, keď už ste s tými značkami začali, tak za mňa stále RayBany www.sportmoda.sk - na sportmode perfektné zľavy, inak by som si asi nemohla dovoliť

kralovna_12

ahoj mozem sa opytat, aku optiku doporucujes? chystam sa na kupu slnecnych okuliarov, kedze konecne mam sosovky a mozem ich nosit, dakujem :)

elza_2322

Ako si vybrať- za m§a jednznačne kkvalitný UV filter a rám a hlavne- nechať si poradiť od odborníka. oči máme len jedny!