Spánok

ruský vlk

pre zolpidem

ja to kupujem na čierno, lieky so zolpidemom sú všetky na predpis a silne pochybujem že ti to v nejakej lekárni dajú bez predpisu,... ale s touto vecou pozor, zolpidem je silne návykový a zbaviť sa tej závislosti je pre niekoho už nemožné

RNG

Na upravenie spanku je dost prirodnych, netreba siahat na patentovane chemicke lieky s hromadou skodlivych vlastnosti Pozri pod mojim nickom cez Google.sk na temy spanok, a tiez stres, kedze tieto dve su vzajomne uzko spojene.

zolpidem

2 roky a taktiez uz znizujem beriem sanval + este lieky od psychosa a znizujem to po stvrtkach uvidime jak to dopadne ale neni to bohvieco :) moje telo si to ziada :)

atra

No tak asi by si to mal riešiť, lebo časom tie lieky nazaberajú, resp.zaberajú len na krátky spánok a vo vyšších dávkach. Ja som sa dala na liečbu, užívam na večer Prothazin + Helex SR 0,5 a postupne začnem aj to vysadzovať. Robím to pod kontrolou psychoša.Ako dlho to už berieš?

atra

Ahoj, pokiaľ ja viem, pretože tieto lieky som dlho užívala, všetky sú viazané na lekársky predpis ale všetky som si aj tak dokázala kúpiť bez receptu.Úplne to záleží od lekárnika.Ale skús ich brať čo najmenej, ja som si na ne vybudovala závislosť a mám s tým dosť veľký problém.