Stále unavený

Príspevok v téme: Stále unavený
vyhorený

Neviem ako sa z toho dostať. Som večne unavený, aj na menšiu činnosť musím vynaložiť veľa energie. Nemám dobrý spánok, ráno sa prebúdzam s tlakom v hlave a unavený, akoby som prežúroval celú noc. Cítim sa prázdny, apatický, jediné emócie, ktoré dokážem prežiť sú smútok a hnev. Už si ani nepamätám, kedy som sa schuti zasmial, som len cynický, sarkastický. V práci sa musím s veľkou nechuťou premáhať, aby som spravil, čo sa odo mňa očakáva a preto som zvyčajne podráždený, bez nálady, všetci a všetko mi lezie na nervy. Často som chorý, či už niečo s dýchacími cestami, alebo žalúdkom.
Snažím sa zdravšie žiť, športovať, lepšie sa stravovať. Bol som aj u lekára, dal mi nejaké lieky, ale nič sa nezmenilo. Akoby som sa stále padal hlbšie a hlbšie.
Hovoria mi, aby som zmenil prácu a prostredie. Ale na to potrebujem veľa energie začať odznova, čo ja nemám...som zúfalý..

Lucinda321

Vyskusaj napoj Blue energy od bhipu, okrem toho, ze ti doda cely komplex vitaminov, aminokyselin, atd., garantujem ti, ze unaveny nebudes :)

klaudia33

o smutku ,apatii a pod.lekarom nic nevrav, cisto len telesne priznaky spominaj, lebo ta ani nebudu nejak zvast vysetrovat a automaticky dostanes doporucenie k psychiatrovi a tam antidepresiva celkom istotne.

klaudia33

Kycera ti dobre radi, daj sa najprv poriadne vysetrit, ale na 99 % ti lekari nic nezistia. Vyskusaj nejaku alternativnu medicinu, vitaminy, doplnky stravy, testy na potravinove alergie, intolerancie, plesne si daj porobit, lebo tvoje stavy pripominaju lahsiu depresiu, aby sa to nezhorsilo.

jajaa

opísal si stavy, ktoré ma sprevádzajú väčšinu života :( aké lieky ti dal lekár? na spanie niečo alebo aj antidepresíva?

Kýčera

Môžeš byť preťažený a potrebuješ poriadny oddych,zatoxikovaný,mať stav"vyhorenia",môžu Ti chýbať nejaké vitamíny,minerály,únava je sprievodným znakom mnohých telesných ochorení,depresie,...môžeš trpieť aj únavovým syndrómom,čo by Ti mal ne/potvrdiť imunológ.Mal by si ísť na preventívku,popísať lekárovi symptóny a žiadať príslušnéK vyšetrenia.