Ženy v znamení leva vo vzťahu k mužovi v znamení raka

Príspevok v téme: Ženy v znamení leva vo vzťahu k mužovi v znamení raka
Miloš šoliM

Keď sa tu už v posledné dni rozoberali znamenia zverokruhu tak sa tiež obraciam ma vaše názory.
Som v znamení Raka, moja priateľka je v znamení Leva. Poznám ju necelý mesiac. Aké sú ženy Levice? Pozná tu niekto ženu v znamení Leva? Mal niekto vzťah s takou ženou? Aké sú to povahy? Je vhodný vzťah Raka a Leva?
Ďakujem :)

guten tag

ja som si pozrela svoje znamenie v normalnom a cinskom horoskope a mozem povedat za seba ze cinsky horoskop je presnejsi nez ten bezny lunarny ci ako sa to nazyva. Cinsky je vystiznejsi aspon namna.

Lionka28

Ja som levica júlová a nesedí všetko čo o nás píšu takže veľmi by som sa nato nespoliehla aby si si vyberal partnerku podľa znamnenia. Ja napr. mám celkomrada samota aj keď nie vždy ale často. Vybehnem na bike do lesa a vychutnávam si prírodu a to ticho. Alebo sama vyjdem na korčule nasadím slúchadlá a idem. Čiže namňa to že sme hluční a veľmi spoločenskí nesedí celkom. Tiež to že sa radi váľamé v luxuse a treba nás rozmaznávať nesedí. Viem sa aj uskromniť ak treba. A určite niesom prelietavá a nestála vo vzťahoch.

liberta25

akakolvek konspiracia je zbytocna, ci uz zistovat vztah podla znamenia, pridat k tomu datum, cas, miesto. toto nema primarny vplyv a takmer ziadny na vyvin vztahu. a kym si clovek neuvedomi, ze vztah je zalozeny vylucne na tych dvoch ludoch, ktori ho tvoria, a kym bude hladat rozne ine cesty a alternativy, ako sa o partnerovi dozvediet viac, hoci aj cez zanmenia, bude mu unikat zakladna a podstatna vec, a tou je skutocne spoznavanie partnera, jeho povahy, jeho osobnosti. opis znameni ti nikdy nepovie o tvojej partnerke viac ako ona sama. tak ludia, dospejte.

Andrea26

ja som v znameni leva a na luxus si az tak nepotrpim ako tam pisu. Ano mam rada pekne oblecenie, mam rada pekne byvanie a dovolenky a peken veci ale nemusia byt az tak velmi luxusne. Myslim ze to v tej charakteristike prehnali. Opisuju nas tam levice akoby sme boli zlatokopky co idu po prachoc a majetku a pritom to tak nieje. Ak si ten luxus nemozem dovolit tak si urcite vlasy netrham. Kto nema rad pekne veci?
suhlasim s tym ze mam rada slobodu a volnost, na matersku sa tiez este neponahlam aj ked mampriatela, mam rada sex a viem si ho vychutnat, mam rada dobre jedlo a milych spolocenskych ludi, mam rada dobre restauracie a kaviarne na urovni, rada pomozem a poradim. Toto sedi ale ten luxus a arogancia ma zaskocili. Urobili z nas tam zlatokopecke bestie.. tss

Tristan

ja som mal frajerku levicu. Tak kamo, v sexe bola super, divoska ktora si ten sex fakt vedela vychutnat, milovanie s nou bolo coolove takze sa mas naco tesit.
ako povaha nieje zla, vesela ale obcas ked nemala naladu tak panovacnejsia a zlostnejsia ale leva v sebe predsa nezaprie vsak? :D
Inac srdecna povaha so zmyslom pre humor. Mala rada zabavu, cestovanie, dobre jedlo a slobodu, volnost ktoru rada dopraje aj partnerovi takze som nemal problem ist s kamosmi na pivo ci na futbal a hokej. Vedela pochopit ze obcas potrebujeme od seba volno. Nemala rada ak ju clovek prilis obmedzoval, nemala v laske velmi upratovanie ale pritom mala doma upratane a poriadok a nieco take ako gazdinka ktora len pecie a vari ci upratuje necakaj. Mala rada pekne oblecenie a dobrych ludi. Vedela rychlo nadvazovat kontakty s cudzimi ludmi takze nema problem ak ju zavedies do spolocnosti zoznamovat sa a konverzovat. Ale to iste caka aj od svojho partnera. Cize musis sa o seba starat po vyzorovej stranke, mal by si byt pozorny a vediet spolocensky sa spravat, tiez nieje zle ak vies varit co ta moja levica vedela ocenit a zjedla vsetko co som jej navaril :D
Ale za frasa sa nechcela vydavat a mat dieta. Lenze to je dnes vela takych zien :D
Rada pomahala a poradila inym.
No a na zaver, preco sme sa rozisli? Lebo odisla kraska do zahranicia a tam si ju ulovil iny fesak a ja som si zase ulovil inu fesandu. Raz darmo vzdialenost ludi meni. Ale stale ju mam rad lebo nebola to len jej chyba ale aj moja kedze som s nou nechcel ist. Ale stale si piseme a na narodeniny si blahozelame. Niesu to zle povahy ale teraz to neber tak ze vsetky zeny v znameni leva su take iste. Ja som mal stastie na tu lepsiu levicku.
Inac ja som znamenie na prelome ryb a barana. Takze nie Rak.
Vela zdaru zelam.
PS: nenechavaj sa az tak velmi zase znameniami zverokruhu ovplyvnovat. Najprv sa snaz cloveka zpoznat po dusevnej stranke.

Annamária123

Akýkoľvek horoskop je presný len vtedy, ak je robený pre konkrétneho človeka a je presne vypočítaný nielen na dátum a deň, ale dokonca na presnú hodinu a minútu narodenia.

Annamária123

Ja som levica a tiež okrem toho potrpenia si na luxus (naozaj neviem, prečo to píšu pri našom znamení, ale poznám veľa skromných pohodových levíc) a predvádzania sa na verejnosti na mňa charakteristika sedí. Takmer rovnaká so zuzi74 :)
Chvíľu som bola s rakom, aj môj otec je rak.
Ale MiloššoliM, pamätaj si jedno: každý človek má v sebe kúsok z každého znamenia, tak ako je každý trochu sangvinikom, melancholikom, cholerikom aj flegmatikom.
O tom, aký človek je rozhoduje genetika, prostredie,v ktorom žije, ľudia, s ktorými sa stretáva a jeho výchova.
Poznám páry, ktoré si podľa znamení bohovsky mali sadnúť a po čase sa rozišli/rozviedli. A poznám takých, ktorí by si mali vzájomne vytrhať vlasy a žijú spolu v harmonickom vzťahu.
Takže sa vy obaja snažte pestovať si svoju lásku a priateľstvo a kašlite na znamenia.

Milos soliM

Vesticaopica_ dakujem ale chcel som viac osobne skusenosti s ludmi v takomto znameni nie len charakteristiku znamenia.
Salon zaujala ma svojou povahou a vyzorom, je mi sympaticka a mila. Ten opis nanu z casti sedi a scasti ani nie. Nieje hlucna a neviem ci muluje muzsku spolocnost, a v sexe som este nemal moznost zistit aka je :D Len sa zpoznavame takze potial sme nedosli :D
A aky je to cinsky horoskop? To aj taky existuje?