Až keď som ho stratila som si to uvedomila

Príspevok v téme: Až keď som ho stratila som si to uvedomila
deniska17

Čaute...
Stalo sa vám užn že ste sa rozišli vy s priateľom, vy ste mu dali koniec a zasiahlo vás to m,ožno aj viac ako jeho? :( že ste si až potom uvedomili že ste ho moc ľúbili a ešte stále ľúbite?
Ja to prežívam práve teraz... Rozišla som sa s priateľom, pretože mi hrozne liezol na nervy. Nechcelo sa mi už s ním nikde chodiť proste ma akokeby omrzel. No keď som mu dala koniec tak sa akokeby môj život prevrátil anruby. Nechápem to.. prve sa ho chcem zbaviť a potom ľutujem že som to urobila :( aže teraz si uvedomujem že som ho veľmi ľúbila a ešte ho stále ľúbim...lenže je asi už neskoro :( až teraz som si to uvedomila keď si spomínam na naše výlety na anše zážitky a na plány na ktorých sme sa dohodli :( Až teraz som pochopila tomu prísloviu čo sa hovorí že Až keď niekoho stratíš potom si uvedomíš čo si vlastne k nemu cítila :( Bol niekto v takej situácii už? Či len ja som taká sprostá a neviem čo chcem? Myslíte, že je šte šanca sa k nemu dostať nejako späť?

Canonista

Ono sa vraví, že nádej zomiera posledná. A pravá láska je vtedy, keď akceptuješ aj partnerové nedostatky. Takže si zrekapituluj, kvôli čomu si mu dala kopačky a či si spätne uvedomuješ, že to bol vlastne banálny dôvod.

Noemi44

áno ja som to tiež zažila :) ale pre niečo si sa s ním rozišla a po čase by si to znovu aj tak cítila že ti opäť lezie na nervy...