Chlapi

poradko

Jednoducho cakaju, ci sa im nepritrafi nejaka lepsia. Ak si chalan babu nechce vziat, hoci to ona evidentne chce, tak ju uprimne nemiluje, ide iba o sex a aby mal pohodlie. Ak sa mu nic lepsie nepritrafi, tak si ju potom neskor vezme, ked uz nebude atraktivny. Ved manzelstvo sa da rozviest, nejde o nemenny stav. Baby skuste dat chalanovi ultimatum ak sa chcete vziat - bud si ma vezmes alebo sa rozideme, lebo vsak skutocna laska ako najsilnejsi cit by mala vyhrat nad takou prkotinou ako je v porovnani s nou svadba, ze? Lenze chlapi rataju s vysimi citmi, ktore manipuluju a velmi lahko vas tym ovladaju, kedze im prilis moc podliehate. Ja som chlap a vidim, ako rozmyslaju moji kamarati, ktori sa obzeraju za kazdou sukonou, pricom ti co svoje baby naozaj milovali sa asi po 3 rokoch vzali. A ti, ktori na to nemali peniaze sa vzali o 2 svedkoch a hostinu urobili, ked na to mali, jednoducho islo o vyjadrenie toho, ze k sebe patria a nie o veselku...

MalvínazVína

Dnešní muži odkladajú sobáš z viacerých dôvodov:
- áno chcú si čo najdlhšie užívať slobodný nezáväzný život, ktorý je v dnešnej dobe dosť lákavý kedže je možnosť cestovať a užívať rôzne radosti života, nie ako za komunizmu.
- život v manželstve sa spája automaticky s plodením detí čo dnes nieje lacná záležitosť kedže je drahota a nezamestnanosť.
- sú viac nároční na vzhľad partnerky lebo majú pokrývené hodnoty na svoju vyvolenú vďaka médiam.
- nemajú prečo sa hrnúť kedže dnes už dievčatá si nezakladajú na zachovaní pannenstva pred manželstvom a chlapci dostanú súlož už krátko po zoznámení. Nie ako v minulosti chlapec si chcel vziať dievča čo najskôr lebo po nej túžil. Dnes to dostane za rýchlo a bez manželského zväzku.
- je málo dievčat ktoré majú svoje kvality. Niet veľmi z čoho vyberať. A mnohé ukážu svoju pravú tvár beštie až v manželstve čo môže platiť aj na mužov.

Delete 2

Lebo vedia, že vzťahy sú ako spotrebný tovar...vydržia max. 2 roky a potom treba vymeniť. Málokto je tak schopný, aby dokázal opraviť :)

/\/\/\-\/\/\

pretoze vsetko, po com tuzia, dostanu uz pred sobasom
naco kupovat kravu, ked mozno podojit skoro kazdu volne sa pasucu, dokonca i taku, co uz majitela ma