Bolesť očí + aj suché oči

Príspevok v téme: Bolesť očí + aj suché oči
kiko9

ahoj asi pred jediným mesiacom som začal nosiť okuliare a odvtedy mám problémy. Keď ich mám na očiach tak nemám žiadne problémy iba že mi zavadzajú na nose ale akosi ich dám dole tak mi začnú slziť oči aj mi vyschnú a po chvíľi ma začnú aj bolieť tak vo vnútri a keď sa na dačo kukám tak ma v nich tak režie. Ako si ich znovu nasadím tak mi to prestane. Čo mám robiť ?

lucusa1

možno len nedostatok vitamínov, ja keď som mala problémy s očami kúpila som si ocutein ginkgo a pomaly tie problémy ustupovali, skús

meri.m

Milá simona64, netuším, aké referencie máš (vidím akurát, komu robíš reklamu), ale ľudia, ktorí majú za sebou laser (4 v mojom blízkom okolí, 2 nosili okuliare, 2 šošovky), majú OVEĽA citlivejšie oči ako predtým.
Okuliare predstavujú mechanickú bariéru voči prievanu, prachu, a tiež sa oko tak neunavuje.
Ja nosím okuliare prakticky stále, skladám ich len doma. Slzenie, rezanie a pálenie som zažila párkrát, keď som viacero dní po sebe kukala do monitora viac ako 12 hodín denne, alebo keď sa mi spúšťa nádcha - vtedy viem, že moje oči aj ja potrebujem pauzu.

simona64

Alebo choď na laserovú operáciu oka a máš po probléme so zrakom aj s dráždivými okuliarmi :) Napr. na www.iclinic.sk ťa bez bolesti zoperujú za pár minút a hneď môžeš ísť domov s tým, že o pár dní budeš vidieť ostro.

RNG

Okuliarmi ochranene oci sa menej susia. Bez okuliari sa ti ale oci naviac drazdia, ked is musis sustavne zaostrovat. A iste si ich aj potom brhlis, tj nanasas rozne nakazy do nich rukami, kde su vzdy nejake mikroby.
Syndrom sucheho oka je najcastejsie sposobeny cinnostou nasich vlastnycy virusov, co napadaju vystelky zliaz a ine v tele a tak sa ti tvori menej slz a tym sa oci menej cistia, navlhcuju aj osetruju.
Ja som to vyriesil zvysenim viralnej imunity ale najma pravidelnym striekanim koloidnej striebornej vody do oci Predtym som si daval kvapky, dnes mi staci rano si nastiekat KS do tvare s otvorenymi ocami , po holeni.

obličkaa

No čo asi, čo myslíš? Nosiť ich! :) a keď ti zavadzajú na nose, znamená to, že nemáš dobrý rám. Pri správnom, vhodnom, dobre padnúcom ráme nemáš mať pocit, že ti zavadzajú. /viem, čo hovorím, za svoj život som vystriedala desiatky okuliarov, som krátkozraká/. Toto ti potvrdí každý, kto nosí okuliare.