Ludia, mam široky placaty nos ako cernoch a hanbim sa zan..

Príspevok v téme: Ludia, mam široky placaty nos ako cernoch a hanbim sa zan..
na materskej

Co mam robit ak nechcem mat taky nosisko aky mam? Inac som vysoka, stihla, dlhovlasa bruneta ale ten nosisko siroky a placaty sa mi nepaci. Tak rada by som si ho vymenila. Na plastiku nemam takze na opku ist nemozem a aj tak by som sa bala ako by plastika dopadla ci nie este horsie by to bolo. Je hnusni, na zenu ho mam velmi siroky. Keby ste videli moje fotky, aj na FB mam len jednu lebo sa zan hanbim. Mam ho po otcovi a z casti aj po mame. Ale otec ma taky siroki nosisko. Preco ja som ho tiez musela zdedit? Malujem si oci aj usta ale nepomaha to lebo on je taky placaty ze stale "svieti". Neznasam svoju tvar. Vyzera vdaka tomu nosu staro. Mam nieco po 30 ale vyzeram na viac.Aspon na 45 a viac. Poviete si ze co to teraz riesim ale ja som to riesila aj v minulosti aj ked nie na skole ale neskor. Na skole som chodila do sportovej triedy tak ma to akosi nezaujimalo. Ako sa mam zacat mat rada s takym odpornym placatym sirokym nosom? Prosim. Nemam pracu, som na materskej. Asi to zato moze ze sa zacinam viac divat nato akoo vyzeram. Mam manzela ale to sme sa brali skor preto ze som bola tehotna. Aj on len so mnou sa vyspal lebo bol pripity a zoznamili sme sa v bare takze tam asi nevnimal aka som skareda. Inac muzi nijako o mna nikdy nestali. Aj s tym som viacmenej kvoli dietatu ktore spolu mame. Prosim co robit aby som sa z toho nezblaznila?
Dik

laura321

ale vobec si nevsimaj komenty niektorych, ak mas potrebu si nosik nechat upravit, sprav to a nebude ta to zozierat, teraz je prave nato vhodna doba, ked pojdes do prace , bude to s vybavovanim volna uz horsie a hadam nebudes brat 3 tyzdne dovolenku koli operacii nosu z prace , ked si teraz na materskej, vyuzi to. Dovolenku si potom radsej vyuzijes a uzijes pre svoje dieta a rodinu, drzim palce a na ostatne reci sa vybodni a neries.

na materskej

Ovecka v zivote nastanu situacie ked nieco riesime a to ze mam dieta neznamena ze mam byt so sebou spokojna. Teraz asi nastala ta situacia ze riesim svoj nos. Ano mozno je to s prebytku volneho casu neviem. Mna to stve ze mam peknu postavu ako modelka ale nosisku ako prasa siroke rozplasknute. Preco? To sa pytam teraz preco ked mam dobru postavu musim mat taky ratafak? A fotku tu svoju dat nedam este by ma niekto zpoznal podla nosa uz len tym ze som opisala aku mam postavu.

nos nenos

Prenosnenos
pise sama ze na skole to az tak neriesila lebo chodila do sportovej triedy. Mala ine zaujmy a neriesila vzhlad lebo svoje myslienky zameriavala na sportove vykony.
Ovecka
je na materskej. Nepisala ze sa poznala s muzom 12 rokov ale ze sa s nim vyspala v opitom stave po zoznameni v bare. Takze to bolo skor vynutene manzelstvo kvoli tehotenstvu.

0vecka

pre ovcu ok tak s nim prezila nieco cez 12 rokov nechala sa nabuchat a vydala sa a teraz si to da ufinkut na stare kolena? proste blbost... to si moze rovno 60 rocna babka dat zpevnit poprsie..

pre ovcu

Ovecka , ty si mal uz od babatka nosisko jak ratafak plachta? Ze sa o tebe nepisalo v novinach.. deti maju predsa male nosy, nos sa formuje do 18 rokov, takze ak ma byt velky, zacne pomaly narastat az v puberte . je pravda, ze na starobu este dorasta ako aj usi..

0vecka

tp si ako ze 30 rokov vydrzala a teraz si to das na stare kolena ufiknut?? podla mna je to blbost... inak ak xces tak vymenim za moj :-P

LMarika

Toto dokazem pochopit, aj ked ja osobne som problem s nosom nemala... ale do zubov som vrazila majland a este stale aj vrazam, lebo sa akosi neviem vymanit z tohto zacarovaneho kruhu. A protezu nechcem ani za svet :)

LMarika

Ja by som isla na operaciu, keby ma nieco take tak velmi trapilo. Ale jasne, ze ak je s peniazmi problem, veci sa komplikuju a psychicke utrpenie cloveka sa len predlzuje, ale kym nadej zije, niet dovod na plac... Ved po materskej si mozes najst pracu, nasledne nato zobrat uver, co ja viem, vsak tie nosy zase az take drahe nie su, pokial viem. No v porovnani s takymi silikonovymi kozami su 10x lacnejsie, asi tak. A pomalicky splacat. Niekedy clovek chce mat nieco, na co by musel setrit cele roky, ale chce to hned. Sice nie je najvyhodnejsie a ani najrozumnejsie brat si uver, ale zase na druhej strane prave vybratie si uveru je najrychlejsou cestou k niecomu, co bezpodmienecne chceme mat hned. Alebo sa uskromnit v niecom inom? Povedzme, ze nechodit na dovolenku k moru kazdy rok, ale len kazdy druhy. Tak teda raz sa nepojde a bude nos. Ak vysvetlis manzelovi, ze ho lubis a ze chces byt prenho pritazliva, aby sa za teba nemusel pred kamaratmi hanbit (muzom az moc zalezi na tom, co si o vyzore ich zien myslia kamosi, naozaj :D), tak prave toto by mohla byt ta spravna veta, ktora by ho presvedcila a nezabudni dodat, ze najblizsie ak sa vynecha dovolenka pri mori, tak peniaze dostane on na nieco, co potrebuje a po com tuzi on. A bude dohoda uzavreta, lebo dvaja rozumni dospeli ludia sa dohodnut vedia.

pre nosnenos

ona riesi problemy s nosom, nie s pracou momentalne nosnenos...praca jej siroky nos nevyriesi, ako vies, ze ju trapi nos az teraz? prave teraz to chce ale riesit a ja jej tu operaciu schvalujem, lebo ked sa ma s niecim clovek trapit, treba to vyriesit , ked sa to da, zas to nie je nejaky zlozity zakrok, aby si to nemohla dat spravit a baba bude spokojnejsia sebavedomejsia a moze svoju energiu venovat inym smerom, ako trapeniu sa koli nosu.