Čo chcú muži od svojej partnerky a prečo sa im stále máli?

Príspevok v téme: Čo chcú muži od svojej partnerky a prečo sa im stále máli?
lamour

Ahojte.
Čítala som si pár článkov na internete a zdá sa to jednoduché, až príliš. Naozaj mužom stačí, aby bola ich priateľka milá, vedela variť, spávala s nimi, bola verná a dokázala mu byť oporou, keď ju potrebujú?
Často mi totiž príde, že muži od žien očakávajú oveľa viac. Potom sú nespokojní, a rozchádzajú sa.
Muži, ale aj ženy, vyjadrite svoj názor, aké kvality očakávate od svojej partnerky? Ste naozaj takí nenároční?

Bandolera

Divokytanier, jasne dokonala zena, ale ani to jej nezarucuje, ze ju nezacne klamat, podvadzat a bude si ju vazit! Na dobre sa rychlo zvyka... vsak?

divokytanier

uplne to sedi, mila, dobry clovek, charakterna, s dobrym srdcom, adekvatna milenka, vediet muzovi poradit, ked treba, vediet s nim komunikovat...najhorsie su karieristky, najidealnejsie rodinne typy, co vidia zmysel v detoch a rodine...

Bubikac

Narazas na porekadlo ale do toho koca nakoniec patri len ta, ktora si to naozaj zasluzi, inak ju ani ten voz neodvezie :)

Bubikac

Liberta25 skor: inteligentna- prirodzena-pekna - neschopna a prakticky nepouzitelna. Cize len do voza ale do koca vobec nie. Taka na pohranie a dovi-dopo :)

liberta25

nuz, ja napriklad varit neviem a ziadnemu to nevadilo. jedine, co pouzivam a u mna to funguje je kombinacia inteligentna - prirodzena - pekna.

Nina.

Pre mňa je dôležité, aby v tom človeku bolo niečo, čo ma proste natoľko zaujme, že mám chuť s ním tráviť čas a spoznávať ho. Je pre mňa dôležité, aby som si s mužom rozumela, aby sme sa mali o čom rozprávať a zároveň aby sme jeden druhého posúvali v živote ďalej. Ono nakoniec aj tak sú akékoľvek kritériá na nič, lebo podstatné je čo k dotyčnému cítiš a či vôbec niečo cítiš - to je absolútne rozhodujúci faktor. Niekto môže splňať úplne všetky tvoje kritériá, ale ak k nemu nič necítiš, tak je to k ničomu. A niekto môže spĺňať ledva jednu z tvojich požiadaviek, alebo aj žiadnu a pritom sa s ním, v jeho prítomnosti môžeš cítiť ako v raji, takže podmienky a požiadavky a všetky možné kritériá sú vlastne zbytočná teoria, ktorá v realite nemá žiadny zmysel.

creature

Urcite nezovseobecnuj ale ani si nemysli ze ked muz opusti zenu musi to byt vzdy jej chyba.
A co sa narokov tyka. Nejde len o ich velkost ale aj o to coho sa vlastne tykaju.