Amputovaný palec a veľké bolesti

Príspevok v téme: Amputovaný palec a veľké bolesti
Surman

Dobry den

Prosim o pomoc pre mojho milovaneho otca,ktoremu pred 2 mesiacmi amputovali palec na nohe.Odvtedy ma velke bolesti,nevie lezat len posediacky spi ked sa to vobec nazvat spankopm da.Po prepusteni z nemocnice mu nic nedali,vsetko si kupujeme v lekarni.Na kontrole po 2 tyzdnoch mu povedali ze vsetko je v poriadku,ale bolesti stale pretrvavali.Po mesiaci mu uz oznamili ze je tam zapal a treba mu aputovat nohu.S tym pravdaze nesuhlasil.Teraz ta noha zacala hnisat.Prosim vas ak niekto mal alebo ma skusenosti s tymto problemom velmi vas prosim ozvyte sa. Neverim tomu ze sa to neda inak ako amputaciou.Pre Boha ved zijeme v 21.storoci.

analyn

Surman- ak zacala gangrena, nohu dajte prec co najskor, aby sa zachovalo koleno, s kolenom bude mat otecko lepsi- lahsi zivot. Viem, co pisem, moj muz ma amputovanu nohu nad kolenom. Robili sme vsetko mozne i nemozne, prehrali sme.

Kýčera

Surman,skús sa obrátiť na ukrajinskú lekárku MUDr.Ninu Kostikovú,kt.používa hirudoterapiu-liečbu pijavicami.Pracuje v Košiciach,na nete si nájdeš aj jej email,napíš jej,zavolaj.Veľa šťastia!

knaja

Mozno by lekarske pijavice pomohli. Na nete bolo kdesi, ze cukor treba nasypat bez privodu vzduchu (neviem to najst) a este existuje nejaka rastlina morska cibula, ta vraj dokaze vytiahnut hnis zhlbky rany.
A predsa som nasla www.pluska.sk