Prečo by som musela chodiť von?

Príspevok v téme: Prečo by som musela chodiť von?
dievča22

Ste tiež toho názoru že v piatok a v sobotu sa ide žiť? Že musím ísť von niekam lebo som mladá a musím žiť akože piť, zabávať sa, vystrájať a tancovať. Ja to nemám rada. Neuznávam takú zábavu že sedieť v zafajčenom podniku a piť a vystrájať a kecať do vetra o všeličom.
Keď poviem že nejdem tak sa divia a nazývajú ma domasedom. Že prečo nejdem. Že každý chodí aj ja musím. Že som ako stará baba. Že žiť sa musí a mám sa baviť kým som mladá.
Ste tiež toho názoru.
Vďaka

[zruseny37]

Ja idem celý život proti prúdu a robím presne to, čo chcem. Tiež som nechodievala do barov a čo som aj párkrát bola na úpenlivé prehováranie od kamarátky, tak mi cudzí týpek kúpil pitie, a potom očakával, že s ním pôjdem na byt, jak sa hovorí. Haha, tak som sadla do taxíka a išla domov. Občas som vybehla na koncert, ak bola nejaká zaujímavá kapela v meste, ale aj tam som sa neraz cítila zvláštne kvôli dymu z cigariet a tomu, že som tam jediná nepila chľast. Na festivaloch, open-air koncertoch alebo koncertoch takého typu ako má napríklad Tomáš Klus je lepšia atmosféra, tak uprednostňujem takúto zábavu. Opakujem sa, ale kašli na to. Rob veci podľa seba.

dievča 22

Tak dikez za vašu podporu. Mám smolu asi v tom že ja som obklopená len takými typmi mladých ktorí iné trávenie voľných večerov neuznávajú a každý kto je iný považujú za čudáka ktorí sa odmieta prispôsobiť vačšine. A chlapca mám problém nájsť lebo aj tí ktorých som považovala za hodnotnejších majú túžbu ísť večer do barov a popíjať. Majú takých kolegov a kamarátov že ani už nevedia povedať nie, nejdem.
A viete, možno preto to aj tu riešim lebo ja mám potom zo seba taký blbý pocit že ja som tá čudná, rozmýšľam nad tým čo mi povedali, že keď sa takto budem správať nikdy si nikoho nenájdem, že bude stále sama, že niesom spoločenská, že mám ísť s davom, že keď to robia všetci prečo idem proti prúdu. Tie ich poznámky a narážky potom vo mne vyvolávajú zmiešané pocity či som normálna. Minule mi jeden povedal že každá brutálne normálny človek sa MUSÍ v piatok a v sobotu večer baviť, pričom to slovo musí veľmi zdôraznil. Taký macho nafúkaný. Pritom sám na dievčatá ktoré chodia tam kde on nadáva do pi*iek a ku*iev vy*ebanych.

0vecka

lol jasne kady kto ide v piatok von musi hned brat drogy a sukat kade tade....

akoze je plno ludi co si ide hrat spolocenske hry alebo idu pomahat bezdomovcom atd...

Sejla

Ach jo, to tu je úplne bežné na tomto fóre, snáď každý týždeň sem niekto píše podobné veci, ako sa všetci ostatní na tomto svete hnusne a nemravne bavia, pijú, fajčia, ohovárajú a zakladateľ je jediný, ktorého to nebaví. Aha a potom je tu opačný extrém, keď si niekto myslí, že osamote sa nedá robiť nič iné len nudiť sa a čumieť na TV.
Ja som tiež introvert, potrebujem svoje súkromie, čas strávený osamote a dosť ma zaráža, že niekto nevie oceniť a ani si len predstaviť, čo všetko sa dá robiť osamote. Pre mňa je to svet, ktorý je životne dôležitý a produktívny (ok ok ako kedy..).
Na druhej strane priatelov treba! Len si treba nájsť tých správnych, ludí ktorí sú na rovnakej vlne. Ak nájdeš takých, tak ani alkohol sa nebudeš hanbiť piť - s mierou a rozvahou. Podľa mňa alkohol treba, ale len tým, ktorí si ho vedia vychutnať aj so stavom, ktorý prináša. To nie je o tom že zrúbať sa pod obraz boží a grcať a potom sa hanbiť jak pes - alebo ešte horšie chváliť sa s tým na face booku. A keď aj fakt že nie, pretože svetonázor, alebo alkoholová intolerancia, tak bar nie je zďaleka jediné miesto, kde sa dá socializovať.

Symet

Ani by si neverila koľko nás tu takých je .. ktorý nepreferujú zábavy ;) majú iné priority...:) rob to čo ťa baví :) kašli na názor druhých,nájdi si chlapca :)

jatiez

Ahoj,
tiez nechodim vlastne som nikdy nebola vonku v piatok,sobotu, ze sa zabavit, co ja viem, nejak ma to nelaka chodit sa tak "bavit", ze pit, fajcit a take kraviny
som introvertka ale tiez sa potrebujem vyrozpravat, nato mi je dobra skola - spoluziacky ale von nechodim, ale chcela by som aj niekedy ale nie do podniku a pit a tancovat ale mozno sa len tak prejst a tak... Asi som divna noo

DontWorry

Ahoj :)
Vies ono to ma dva uhly pohladu.
Na jednej strane je fajn niekam vypadnut a celotyzdenny stres pripadne povinnosti nechat na chvilu bokom a zrelaxovat, je to taka ocista, psychohygiena. Otazkou je, co kazdy pod formou zabavy vnima. Ja napriklad tiez idem takmer kazdy piatok von...hlavne teraz v lete, neviem si predstavit sediet doma, ale nejdem sa opijat. Ideme len sadnut, rozpravat sa, pritom nieco zahrat aby zabava bola väcsia - bowling, biliard...Zalezi na tom v akej partii ludi si. Mne by tiez nevyhovovalo stale pit, preto hladaj takych ludi, ktori ti sadnu inak natrafis na problem.
Druha strana je taka, ze ked tebe vyhovuje byt doma, pozriet si hoci film, uvarit si dobru veceru a jest ju popri citani knihy alebo hocico, co doma robis - tak relaxuj tym spôsobom. Teba vôbec nemusi trapit co si okolie mysli, nazor okolia by nemal byt pre teba smerodajny, on tvoje zivotne stastie neurcuje.

Co sa tyka toho, co napisal/a prezýýýývka - nemusis byt zasadne introvert. Ja som introvert, ale spolocnost potrebujem, potrebujem odreagovanie sa, vykecanie sa z kazdodennych "problemov" pripadne starosti, potrebujem smiech a zazitky. Introvert som v inych veciach. Len si nenatrafila na taku skupinu ludi, ktora by ta vedela akceptovat. Keby si natrafila, tak vedz ze by si si von vysla.
Tiez mam znamych, ktori mnou opovrhuju lebo nerobim to co oni. Pretoze ma to nebavi. Automaticky som divna...mozem ich mat v keli. Su ini ludia mne blizki, pri ktorych sa citim dobre a keby ma ti druhi videli, tak by nerozumeli ci som to vôbec ja :)
Dufam, ze som aspon trochu pomohla, snazila som sa ti to ukazat aj na vlastnych skusenostiach.

prezýýýývka

Ako pekne ti to všetci povysvetlovali pritom netušia o čom hovoríš.. Ono problém je v tom že si introvert vo svete extrovertov.. Ja tiež nepotrebujem isť v piatok von a vidieť ako sa bavia všetci a ohovaraju a podobne riešia sračky. Radšej som doma a samota mi vobec nevadí.. ono len treba nájst kamaratov ako si ty (introvertov) pretože extrovert ťa nikdy nepochopí :)

tiež tak

Dadula ale ona si myslim pise skor preto lebo sa jej posmievaju ze nechodi. A aj v mojom okoli su mladi automaticky tak nauceni ze v piatok sa ide zit a bezia na zabavy ci do barov. Neviem ja mam tiez pocit akoby sa bali byt doma ked maju volno. Lebo oni do barov a podnikov chodia nielen v piatky ale vzdy ked maju volno. A ked som sa jednej pytala co tam tolko mozte robit tak ...ze ved surfujeme zadarmo na webe a pijeme...
A to slovne spojenie ze "ideme zit" je dost odveci lebo teraz ano kvazi ziju, piju, bavia sa, ponocuju ale to vsetko si ten ich organizmus a zdravie skor ci neskor odpyka. Lebo ak chodia takto pravidelne sa spijat a hulit a dychat ten cigaretovy odor, sediet aj pat hodin v megahlucnom prostredi a hyria do rannych hodin tak uvidis ake zdravotne problemy budu mat zatial co ty budes natom ovela lepsie.