Borelióza?

SugarFree

Na kazdu chorobu existuje liek, aj na boreliozu, treba len ochotu veci vyriesit, spravit ustupok na obidvoch stranach a v prvom rade chciet veci vyriesit, lebo bez toho sa to neda.

janciska

U mna to bolo zase tak, ze som nemala ziaden flak, ale vsetky priznaky ako. Bolest hlavy, klbov, trpnutie koncatin, mravcenie vsade mozne, este aj teraz ked to pisem, tak ma bolia prsty. Plus nehorazne krce v stehnach, lytkach. Borelioza hranicne hodnoty, takze ju vylucili a lekari stale nevedia, co mi je.

zetisnoa

Despite significant medical iogamesio.org
advancements, this ancient disease continues to affect millions of individuals, warranting continuous attention and proactive measures.

Biela Kobra

Choď k lekárovi, netreba to podceňovať. RNG vraví dobre. Mám za sebou boreliózu. Nie nejaký fľak, ale neskutočné bolesti, neschopnosť pohnúť rukami, udržať pohár s vodou, kráčať. Pán, ktorý chodil na rehabilitáciu s tým istým predo mnou, to už nezvládol, mal 39 rokov. Prišli nám na boreliózu neskoro, ani ja som si nebola vedomá toho, že by ma uhryzol kliešť, ani len komáre na mňa nejdú. Proste to nie je sranda, tak to rieš, kým sa dá.

RNG

Trojklany, aj liecba atb je casto dost otazna, nielen diagnozovanie.
Atb vedia znicit len bakterie boreliozy, nie ine formy ako vnutrobunecnu l-formu ani cysty.

trojklanny

Áno,máš boreliozu. Na infekcnom ti vezmú krv,nasadia Atb. Presnosť testu na boreliu je zialbohu iba na 75% presná.

RNG

Existuju aj mlade klieste, nymfy, miniaturne,na ktore telo vobec nemusi mat tu typicku reakciu na kozi.
A boreliozne bakterie nasli nielen v krvi, ale aj v pote, semene a slinach