Ist k lekarovi aj ked bolest odoznie?

Príspevok v téme: Ist k lekarovi aj ked bolest odoznie?
kw585

Okolo tretej/stvrtej rano som sa zobudila na prisernu bolest zaludka, zacalo sa mi aj tak odgrgavat, uplne ten isty pocit a bolest ako ked som kedysi dostala zapal zaludka. Zvyklo sa mi to casto opakovat, no nesla som uz potom k lekarovi s tym, vzdy som to nejak preckala (ano viem ze som mala). Potom sa dlhsie obdobie nic nedialo a vcera som si dal ana veceru cesnakovu natierku, bolo neskor vecer a zrejme toto to sposobilo a znovu sa mit o vratilo :(

Mam pocit ze je mi uz trochu lepsie, ale k lekarovi mozem zajst az za nejaky cas, mozno aj par hodin, velmi mi to zavysi na odvoze. Ma vobec zmysel tam zajst, zistia mi co mi je aj ked trebars ma uz nebude boliet zaludok? Alebo je to uz potom jedno?

Kýčera

Uvažuješ správne,mohlo to byť z tej nátierky.Ak bola kupovaná,je tam viac možností,čo to mohlo spôsobiť,ale jedno je isté,CESNAK k tomu prispel.Ak si sa zobudil okolo 3 hod. ohlasuje sa Ti pečeň.Toho lekára by som nevynechala-Jessi 1111,aby Tvoj zápal žalúdka neprešiel do chronicity.Zatiaľ mi to vychádza však na problémy s potravinami-zlá kombinácia,intolerancia,...príp.nejakých komponentov.