Chlapi - bývanie s priatelkou

Nazor

No ja as pytam skor kvoli tomu ze moj chalan to spomenul az ked som mala ist byvat inam. a to sa mi velmi nevidi. On zase nie je ten typ ze by nieco urobil pokial nechce, ale ja romanticka dusa o tom polemizujem kedze som dufala tento navrh dostat v inej podobe..

kuklacik

ja by som s radostou uvitala chlapa, keby si ma chcel k sebe nastahovat, aspon pre ten pocit ze mu za nieco stojim, ale musel by ma tak trosku dlhsie prehovarat aby som mu aj verila ze to mysli vazne :) mozno ta tvoja je taka ista... :)nie sa pytat, nechces sa ku mne nastahovat? ale jednoducho, nastahuj sa ku mne a hotovo :)nam zenam tak treba niekedy... :)

hajday

plus ona je taka, ze radsej by si platila vlastnu hypo alebo najom, len aby jej hrdost neopadla..
strasna povaha, do buducna strasna..
taka typicka "kapitalizmus, som tu pre teba, zotroc ma"

ach boze, ani nemam naladu tu vyplakavat uz :D asi som sa cez to preniesol. ale toto pisem, aby ine zenske dostali rozum...

hajday

nastahoval by som si ju sem hend, ale jej hrdost to nedovoli, plus maly byt (50m2), takze asi ju musim poslat lovit do inych vôd...

to je tak.. moderne emancipovane zenske

sisisisi212

ja mam chlapa, ktory byva u mna, nikdy nema peniaze, nikdy mi nic nekupil... stale mi len slubuje, no pomaly prichadzam na to ze to nema vyznam... na zaciatku som verila tomu ze ma len smolu, ze si nemoze najst stabilnu pracu, ze jednoducho zabudol na moje vyrocie, narodeniny.. lebo napr.peniaze co vraza do cigariet mohol usetrit a kupit mi aspon nejaky kvet za tri evri :) cim dalej tym viac sa mi otvaraju oci, ja ho sice velmi milujem a mozno aj preto som doteraz klamala samu seba, ale uz mam ten pocit ze ma len vyuziva :( lebo to uz trva pridlho, a stale len slubuje... clovek ktory chce tak si zarobi hocijako, alebo si najde pracu... lenze moj milacik spohodlnel, ked zistil ze priatelka mu nikdy nepovie nie, peniazky stale ma, aj ked vydrete, ale hlavne ze sa ma pri mne dobre...

MarekM.

Každý má iný názor,...
Ja študujem na VŠ a bývam so svojou spolužiačkou v jednom byte už druhý rok. Poznáme sa od ZŠ, boli sme vždy kamaráti, ale nič viac.
Takto fungujeme už dva roky, zhodneme sa, nie sú medzi nami konflikty, ale neviem či by do budúcna niečo vážnejšie medzi nami bolo.

N-ika

Je to rozne...su pripady ktore ziju spolu z lasky a su aj muzi, ktori sa k zene nastahuju, len kvoli byvaniu a strave...znama mala stastie na takych dvoch...
ale to je uz na tej zene, ci sa necha vyuzivat

Ria_94

Názor, mňa priateľ volal ku nim bývať po necelých dvoch rokoch chodenia, ešte počas školy (bývali sme aj s jeho mamou a mladším bratom)... Mne to prišlo uletené, ale on mi to vybavil u rodičov cez jeden víkend, potom sa už len zriešil odchod z intráku a bolo to... Odvtedy uplynuli ďalšie dva roky, a aj keď mu niekedy vravím, že si tým zavesil kríž na seba :D tvrdí, že to bolo jeho najlepšie rozhodnutie... Nie kvôli peniazom, nie kvôli pohodlnosti, ale že sme mohli byť viacej spolu, spoznať reakcie toho druhého aj pri mimoriadnych udalostiach, a aby sa utvrdil v tom, či nám to bude spolu klapať aj v režime *nonstop spolu* :-)

Delete 2

Ak by som nemal vlastný byt a nebýval by som sám tak by som to dokonca považoval za nutnosť. Ale musel by som ju veľmi ľúbiť, aby som tak urobil.