Stres ci v tom?

Príspevok v téme: Stres ci v tom?
Asiminagula

Som strasne stresujuci clovek, s priatelom sme to robili tento mesiac raz a uplne stresujem mam hrcu v hrdle niekedy mi je tak tazko pri srdci boli ma hlava aj trosku zaludok sem tam, cely den myslim len na to, ze co ak co ak.. Pritom sme zodpovedni sex sme mali po ovulacii cez neplodne, s kondomom s tym ze pred ejakulaciou ho vytiahol a spravil sa mimo. Kondom sa nepretrhol, menstruacia meska 4 dni, je to psychika?

prewie

Ahojte.. chcela by som sa opýtať.. nedávno som mala svoj prvý pohlavný styk. Mali sme kondóm lenže som bola celkom opitá a nepamätám si či kondóm vydržal. Mám z toho strašne stresy a ešte k tomu som 3 dní po styku dostala menštruáciu. Myslite že je všetko v poriadku?

Andi2

Menštruáciu som mala 20-26júna.S mojím parnerom sme mali pohlavný styk 27.júna.Použivali sme ochranu kondóm sa nám neroztrhol ani nepoškodil.Ale meškajú mi plodnè dni je nato šanca že by som mohla byť tehotná?

sewie

so stresom sa vraj treba skamaratit-potom ti vraj neublizi:), ale v tomto pripade fakt treba byt opatrni tak ako sa da a potom sa ukludnit a verit ze vsetko bude ok:)

Asiminagula

Sewie, dakujem este raz za mile rady, vsetko prebrhlo ok, a teraz sme uz presli na kondom + pharmatex, a spokojni velmi