Kam sa podela?

Príspevok v téme: Kam sa podela?
žena31

Mešká mi už menzes dosť dlho. Bežne mám cyklus tak 29 až 34 dňový ale tento mesiac mi už dosť dlho nechodí a neviem prečo. Už mám 43 deň cyklu a menzes nikde. Prsia mám bolestivé, napäté, oťažené, brucho mám mierne bolestevé a nafuknuté ako bežne pred menzesom. Čiže príznaky pred príchodom mám ako stále ale nechodia. A tie príznaky mám už dobre dva týždne. Niesom tehotná na 101%. Nemám s kým byť. Takže tehotenstvo je vylúčené. Lieky žiadne neužívam ani antiku. Môže to byť zo stresu? Pred mesiacom som nastúpila do novej práce a bolo to dosť stresujúce obdobie, vypäté. Zároveň som mala väčšiu fyzickú záťaž za posledný mesiac lebo som chodila aj na športové preteky v behu a turistiku. Pritom som neschudla takže váhu si držím rovnakú. Prosím môže mi tu niekto napísať z čoho to dlhodobé meškanie môže byť? Neviem čo mám robiť. Stále musím nosiť v kabelke vložky a tampóny keby náhodou. A stále nič.
Prečo mi tak dlho meškajú? Ako ani mi nechýbajú ale kedže som žena tak viem že k životu ženy to patrí čo už.
Ďakujem

žena31

Kafe 3 mesiace? Waw, taký silný vplyv má stres na telo?
Zena26 áno pila som so zázvorovým čajom aj ráno si dávam pohár vody s citrónovou šťavou na prebudenie. A to citrón taktiež ovplyvňuje chod menzesu?
A nemôže to byť z niečoho iného? Ja mám pochybnosti. Kolegyňa ma straší že mi niečo tam v bruchu rastie a preto mi mešká. Ani sa mi nechce ísť k lekárovi lebo keď človek nevie tak si myslí že je zdravý. Ona ma straší cystami, nádormi, myómami. Hovorím jej že nemám veľké bolesti ale také bežné pobolievanie brucha ako stále pred menzesom.
Takže mám obmedziť citrón a pokiaľ možno stres a ona príde? Už som z toho na nervy.

kafe

ano može to byť zo stresu. Ja som raz nedostala menzes tri mesiace, lebo som chodila do roboty so zovretým žalúdkom.