Toxická svokra

Príspevok v téme: Toxická svokra
scallia

Zdravim vsetkych,ktori maju toxickych svokrovcov:)
Nebudem sa rozpisovat,ako velmi mi ublizili-ublizuju ti moji,skor som zvedava na vas nazor na tuto konkretnu situaciu......
Prosila som manzela velakrat,aby sa so svokrou ohladom nasich sukromnych veci nebavil..
Dnes sa ma svokra spytala,ako dopadli moje vysledky...
Velmi ma to nahnevalo !
Hnevali by ste sa na svoju polovicku tiez,ze nerespektuje vas a aj napriek vasej prosbe nadalej sa zveruje svojej mame-otcovi ? ? ?

scallia

draha Kafe,tie veci (moj zdr.stav a vysledky) sa tykaju ale nas oboch :)
preto som o tom diskutovala s nim,nie s mojou mamou,kamoskou....a pod.
a zajtra idem na dalsie vysetrenie :)))
ach baby,je to tak jednoduche ,ale ked chlapi niektore veci nechapu ako my baby:(

kafe

NIE. Nasratá by som bola na seba, že som ZASE vešala mužovi niečo na nos a on to vykvákal svojim rodičom ako vždy.
Sú predsa aj vážne veci, ktoré môžeš riešiť sama. Poradiť sa môžeš s lekárom či kámoškou.

scallia

zijeme u nich 4. rok, no myslim si,ze aj ked sa odstahujeme,on sa s rodicmi vidi kazdy den v praci a bude tarat dalej .
biela kobra ma pravdu,neraz si myslim,ze on to nemysli zle,ked tara urcite veci mame,ale problem je v tom,ze jeho mama nie je vhodny partner na rozhovor a uz vobec nie na poradu :( za tych par rokov som sa o tom presvedcila.

Symet

Ako dlho u nich žijete? A koľko má rokov tvoj muž ak sa smiem spýtať? tak skúste sa porozprávať a ujasnite si tieto veci ... guud luck :)

scallia

pre Symet-no u nas je to komplikovane,ale bohuzial znovu byvame s nimi.ale aj ked sme boli odstahovani,-bolo to este horsie...ale to je ozaj na dlllllhooo
...ale pracujem na tom,aby sme sa odstahovali ! :))

Biela Kobra

Ahoj. Tvoj muž to iste nemyslí zle. Je proste tak "sproste" nastavený, že veci sám nedokáže spracovať a musí ich zdieľať aj s rodičmi a jednoducho mu to ujde pri nejakom rozhovore, aj keď ste sa dohodli, že tvoje veci nebude posúvať ďalej. To, čo si mu povedala, považuje za dôležité, preto to posúva ďalej. To neznamená, že ťa nemá rád, naopak. Buď rozumná žena, nerob z toho cirkus, a nabudúce si daj filter na to, čo mu povieš, a čo nie, pretože s veľkou pravdepodobnoosťou sa to donesie svokrovcom. Postupne ťa to zbaví averzie voči nim - veď svokrovci podľa reakcie majú záujem o teba a tvoje zdravie, záleží im na tebe. Len nemusia všetko vedieť, nuž je na tebe, čo budú vedieť a čo nie, keď tvoj muž je taká hlásna trúba. Nie je prvý ani posledný, čo nevie udržať tajomstvo, tak už je to len v tvojich rukách, bez toho, aby si sa musela báť o manželstvo.