Štatnice

Slobodna

Hrať sa na Boha a pozerať sa na iných z vrchu nie je výsadou človeka.
Každopádne ma udivuje, koľko voľného času má taká právnička :) lebo pár ich poznám s úspešnou praxou a tí teda veľa voľného času nemajú.

liberta25

slobodna, takyto predmet na prave sme nemali. pokora nie je vysada pravnikov. ale je to vysada inteligentnych ludi, ktori pochopia, ze ten, kto sa s nimi hada, nema absolutne relevantne dovody. vo vstekej ucte k tebe, uznavam tvoje nazory. lez ti, co nikdy nechapu vysadu inych, nedokazu a nepochopia, ako my vas vlastne berieme.

Slobodna

škoda, že ťa liberta na tom práve nenaučili čítať :)
pokora je vec, ktorú ťa na žiadnej škole nenaučia, to ťa naučí len život, keď ťa párkrát poriadne prefliaska a nezložíš sa. To je hodnotnejšie ako akýkoľvek červený diplom.

liberta25

mna ohuruje cerveny diplom z mediciny, prava a ine tazke, ovela tazsie veci ako geneticke inzinierstvo, sudne lekarstvo, to uz ani nehovorim, vsak to je zmeska, nie pri studovani, ale pri orientacii na prax.
a tu mi ide nejaka socialbna pracovnicka rozpravat.. nuz, skusam, skusam byt pokorna, ale fakt sa mi neda.. som aj ja slobodna v nazore..

liberta25

a tu bavite, zas niekto z normalnym ukoncenym vzdelanim. ano, ozvala sa pravnicka, nemame stanice v jeden den. tak isto ako medicina. IT. a podobne normalne vysoke skoly.
ja som zas nepocula, ze by mohli byt cele statnice v jeden den. ibaze, ste fakt, dobri..

hrac.

A to sa niekde statnicuje viac dni? Ja som tiez len v jeden den, mozno tak 40minut dokopy. Podla arra.sk fakulta uz par rokov na 2. mieste v hodnoteni z techniky.

Slobodna

Nie liberta, nie som študovaná sociálna pracovníčka :) preto si nemôžem vážiť iné školy či formy vzdelania? Ale hej, táto nadradenosť a arogantnosť je cítiť na akejkoľvek výške ekonomického a právnického zamerania len čo na tú pôdu vstúpite :) asi to patrí k vzdelaniu, čo si nemyslím.

Slobodna

Prepáč liberta ale ty si všetky tie školy vyštudovala, že si dovolíš tvrdiť, že je to ľahké štúdium? Neviem, ale ja si vážim akékoľvek vzdelanie či už základné, stredoškolské, vysokoškolské alebo školu života.
Ako bolo povedané v jednej nemenovanej rozprávke - Nikdy sa pred nikým neponižuj a nikdy sa nad nikoho nevyvyšuj.
Každý kto študuje si zaslúži uznanie, lebo má vôľu, odvahu a snahu. To je jedno či študuje v systéme alebo samoštúdiom. A každá profesia či povolanie je v štáte dôležité.
Naozaj nič v zlom liberta ale u teba to už zachádza do chorobného narcizmu, čo by bolo asi potrebné nejak aspoň konzultovať s odborníkom, ale zas to by si musela konzultovať s odborníkom z jednej z tej "uznávaných škôl" :)