Ako sa s tym zmierit?

Príspevok v téme: Ako sa s tym zmierit?
kiki989

Ahojte potrebujem sa vyrozprávať keďže sa cítim ako dobodana nožom.Mala som priateľa cca dokopy 3 roky aj z z rozchodmi a pod.Dali sme sa po dlhšej pauze do vzťahu predtým sme sa navštevovali len kvôli sexu ale ja som ho vždy lubila a citila som ze aj on mňa.Teraz sme boli spolu 4 mesiace , boli tam pekné chvíle ale aj sme sa dosť hádali hlavne kvôli mojej žiarlivosti podozrievala som ho a pod. Stále mi vravel že ma miluje a inú nechce a nepotrebuje. Naposledy sme sa dosť pohadali vyčítala som mu že mi nevie dokázať že má ľúbi že si vypisuje na fb zo ženami atd..rozisli sme sa a povedal mi že mi dáva čas nato aby som sa zmenila ako mu ukázala že mu verím povedala som ok spravim preto všetko.2 dni nato som sa naburala na jeho fb ani neviem ako prvé čo som zbadala boli spravy zo zenami klikla som na prvú a videla som niečo co ma zničilo podvadzal ma z úplnou stetkou umelou pisali si tam ako spolu spali boli tam ich fotky a pod.no neprajem nikomu ten pocit zažiť..Zistila som že je to ten najväčší klamár zo všetkych stále ma klamal snou bol a mne písal ako ma miluje a ako mu chýbam.Zhnusil sa mi nenawidim ho ale boli to neskutočne ze ja som preňho robila všetko a on ma vkuse odr.baval..stretli sme sa chcel aby som mu vratila nejaké veci skoro som sa poblvala sneho ale ten pocit úzkosti ach...este dnes mi pisal že co to spravil ze je kkt ze stratil zenu ktora ho milovala a ktoru miluje..prečo existuju taky sviniari na svete? Aspoň som otvorila oči a viem že ked mi intuícia vraví že niečo nieje poriadku tak to tak je.

spring

Paradoxne v mojom okoli poznam viac pripadov, kedy zena je prave ta co podvadza... Ja verim na to, ze spravni muzi este existuju .. V tvojom pripade si mala smolu, tak kasli na neho a bud stastna ze s nim nemusis uz mat nic spolocne! :) zelam ti vela sily a stastia pri hladani toho spravneho ... Urcite je to tazke, ale ako niekto pisal - on nestoji za to aby si sa co i len minutu trapila...
Ja by som mu zdvihla a bez kriku a bez vsetkeho by som ho s hrdostou a vaznym tonom poziadala aby ma neobtazoval..

[zruseny37]

Zablokuj si ho v mobile, ak sa ti to dá, alebo si rovno zmeň číslo. Nečítaj si ich a neodpisuj mu. Prestane ho to baviť, ak ho budeš ignorovať.

kiki989

Najhoršie na tom je že mi nedá pokoj,celý deň mi vypisuje smsky ako mu chybam odpisem mna to nezaujíma potom mi napíše ci sa nestretneme.Je normálny?lebo podla mna nie..je mi z neho uz zlee..

Moireal

Strasne ma to vytaca ako chlapi nevedia byt verni. Ja som sa sice byvalym nenaburavala do fb...asi som sa chcela uchranit od infarktoveho stavu ale s istotou tiez nemozem tvrdit, ze nepodvadzali. Nastastie uz taketo sracky riesit nemusim ale drzim palce zakladatelke nech sa z toho dostane a mozno si uz bude davat na chlapov lepsi pozor a starostlivejsie si vyberat. Podla mna ked je niekto kurevnik, da sa to vycitat z jeho oci a uz ked su tam pochybnosti, su opravnene.

Symet

Nie že to zas preženieš ... po alkohole prídu depresívne stavy,tak keď ho bude viac :D súca ? :D to je správne ;) dobrú noc takže uzavrieť :)

kiki989

Je mi lepšie akurát som aj s kamoskou volala porozprávali sme sa:) cez víkend určite niekam vybehnem teraz som suca ísť jedine spat:D ale určite bez depresívnych myšlienok

Symet

Vidíš uvedomila si si to :) už máš v tom jasno ... je ti lepšie ? takže žiadne depresie v posteli,hlavu hore a bež žiť ;)

kiki989

Presne tak ešte si mi dovolil zavolať ako keby sa nič nestalo a vravieť svoje keci ako ma miluje ja som jeho žena ja som sa na tom len smiala lebo viem ze ten chlap je bez chrbtovej kosti .Bude ma to bolieť ešte určite bude trvať dlhšie pokým sa dám dokopy ale teším sa nato ked sa nad tým budem smiať:)