Prirodna kozmetika (alverde)

Príspevok v téme: Prirodna kozmetika (alverde)
dannniela

Dobrý deň, aka prirodna kozmetika je vhodna pre dospievajuce dievca?

Rozmyslam nad alverde (viem ze to urcite nieje na 100% prirodne ale urcite lepsie ako nejake chemicke)

chcelo by to nejaky cistiaci gel/mlieko a tonik/pletovu vodu, peeling, masku a krem.
Samozrejme mozte dat aj tipy na nejaku domacu masku/peeling alebo vodu.
Dcera ma plet taku vselijaku,povedala by som ze najviac asi zmiesanu.
Nemaluje sa, iba obcas korektor. Doteraz sa odlicovala a cistila plet micelarkou od mixy a garnieru ale chcela by skusit nieco prirodne.
Dakujem.

Jozefec

My vacsinou doma frcime na annemarie borlind alebo ich podznacke dado sens...maju perfektne triedenie podla typov pleti...rady na suchu plet EXTRODERM brutal pomaha ..aj pre alergikov SENSACEA načervenanie v zime alebo pod ZZ sensitive na červenanie ..mne napriklad pomohla rada od AMB purifying care na akne a upchavanie porov.žena používa NATUROYALE BIOLIFTING všetko odskušané a funguje!..spĺňa svoj učel a neskutočne to vonia!..tak proste nie ako drogeria ale tak chutne :D...objednavame vačšinou na bioskin sk..niekedy narueus alebo biotera..kto ma jaku akciu

bianca.pp

ja si objednávam prírodnú bio kozmetiku Naomi Biocosmetics. Viem že ju majú aj v DMku napríklad, ale mne je výhodnejšie objednať, pretože nechodím moc do mesta :-)

Bubliii

A zabudla som na Soaporiu, slovenská značka, neskutočne široké portfólio a super ceny čo si môže ozaj dovoliť aj človek s menším platom (ako ja). Túto naozaj odporúčam, od nich mi sadlo úplne všetko a to mám pritom problematickú pleť (akné, ekzémy).

Bubliii

No neviem ako v drogériách, keďže tam už veľmi nechodím, ale z prírodných značiek poznám Ecoterra, Biolu, Birch-2-Life. Tieto chodím čapovať do bezobalových obchodov. Teraz som dostala nový šampón značku neviem, ale je výborný. Keď tam najbližšie pôjdem, popýtam sa. Sú aj slovenské značky inak - Navia, Dulcia, Ponio, Mylo.. stačí si vybrať, ale určite aj odskúšať.. Tieto sú na 100% lepšie ako Alverde, Manufactura a pod. s ktorými som začínala a zistila som, že teda až tak prírodné nie sú.
Ešte mám dobré skúsenosti s Havlíčkovou apotékou, CZ obchod. Majú veľký výber, ale žiaľ sú dosť drahí. Takže tam príliš často nenakupujem, ale majú e-shop a aj pobočky na SR. A výhoda: bez problémov poskytnú vzorku čohokoľvek, vzorky dostaneš aj ku nákupu ako darček.

zuzkakovac

Baby da sa kupit aj nieco lepsie, povedzme drahsie u nas v drogeriach? Myslim samozrejme prirodnu kozmetiku, kvalitnu. Moc dakujem.

zuzi74

dannniela, rastlinne oleje su naozaj vyborne na pokozku a verim, ze vasa dcera ich po case oceni, ked nebude mat plet po roznych chemickych kremoch citlivu, zacervenanu a podrazdenu. Ja sa s nimi odlicujem, natieram a plet nie je vysusena, starne pomalsie. Tiez som na to prisla az po rokoch a uz nic ine by som na plet nedavala. Cim menej tym lepsie. Ja oblubujem mandlovy, arganovy, olivovy, kokosovy olej, na hydrataciu je velmi dobry uhorkovy, na zrelsiu plet avokadovy. Vyber olejov je naozaj velky.
Kvetinova voda je tiez vyborna vec na plet. Masku oblubujem uplne obycajnu domacu z kyslej smotany a medu.

dannniela

beassss,
bohuzial moja dcera spravila presne to, ze hned ako si vsimla ze sa jej zacina zhorsovat plet nabehla do drogerie a nakupila si vsetko mozne. Pouzivala to asi tak rok a potom som povedala ze dost, ze na odlicenie a cistenie jej staci micelarka. Po takych 3 mesiacoch uzivania sa jej plet zlepsila, obcas si spravila aj nejake domace masky co si nasla na internete. Potom zase chcela nejake peelingy, pletove vody atd. ale povedala som jej ze iba prirodne. Zaregistrovala som v DM ze tam maju alverde, ale radsej budem objednavat cez internet nejake ine :-) asi skusime tu kvetinovu vodu:-) dakujem.

beassss

takze aby som to uzavrela, staci kupit napriklad tu kvetinovu vodu, ktora nevysusuje a potom ani krem netreba.
vela ludi ma problemy s pletou aj preto ze hned ako sa objavila prva vyrazka tak spravili najazd do drogerie a kupili si vsetko mozne co im slubovalo vysledky. takze kludne staci jedna prirodna vec co ocisti plet od toho korektoru a potom prachu a takdalej. a krem kludne aj netreba,pripadne pouzit potom olej.
a raz za cas masku - ktora sa da spravit pomaly zo vsetkeho z chladnicky,staci dat do googlu:)