Muž, ktorý sa nikdy nebozkával

Príspevok v téme: Muž, ktorý sa nikdy nebozkával
Nepobozkany

Zaujímal by ma váš názor a ak mi pomôžete, tak budem veľmi rád.

Od malička som bol extrémny introvert. Stále som bol zahľadený do knižiek a hlboko som nad všeličím premýšľal. Môžem dokonca tvrdiť, že som nazbieral viac vedomostí ako väčšina ľudí za celý život. No na druhej strane som bol v spoločnosti dosť tichý a bez vtipných zážitkov, kedže som nikdy nevystrájal žiadne blbosti. Niekedy som za celý večer nepovedal ani jedno slovo a teda som nebol moc atraktívny pre mnohé baby.

Pred dvoma rokmi ako 22-ročný som sa to rozhodol zmeniť. Kedže som vedel dosť a fungovaní mozgu, tak to veľký problém nebol. Začal som sa postupne meniť na extroverta (stal som sa komunikatívnejší, všímavejší, citlivejší a možno aj trochu hlúpejší :D). Zaujímavosťou je, že predtým ako introvert sa mi páčilo každé dievča, každé sa mi zdalo byť dokonalé a teda do každého by som sa vedel zamilovať. No po zmene som si začal všímať každé detaily a teraz keď ma pozve nejaké dievča, tak ju dokážem aj odmietnuť, keby som si pri nej nevedel predstaviť dlhodobý vzťah. Hľadať dievča na jednu noc by som tiež nedokázal, kedže nechcem nikomu ublížiť.

Problémom je, že stále nemám žiadne skúsenosti zo vzťahov. Nikdy v živote som nemal žiadne rande a dokonca ma nikdy nepobozkalo žiadne dievča.

Na jednej strane by som teda chcel dôkladne vybrať dievča s rozumom a potom sa o ňu starať do konca života s vedomím, že mám to najlepšie.

Na druhej strane sa bojím, že keď sa mi už bude nejaká páčiť, tak sa nebudem páčiť ja jej hlavne z dôvodu chabých skúseností.

Niekedy si hovorím, že som stratený prípad. :D

Keby som avšak nazbieral skúsenosti zo vzťahov, tak by som tento problém nemal. Je avšak naozaj potrebné naučiť sa flirtovať? Je potrebné chodiť po diskotékach a vyspať sa s niekoľkými babami, aby som bol atraktívnejší?

Baby, videli by ste veľký problém, keby vám napríklad 30-ročný muž povedal, že sa ešte nebozkával? Mohla by to byť pre neho výhoda, keby ste vedeli, že ste jediná v jeho živote?

Ďakujem za akúkoľvek reakciu :)

r4we89r4we89

Boze moj...80+ eur stoji kvalitnejsia slapka opacneho pohlavia, vyskusaj si to s nou a mas pokoj + ona ta tak pokruti,ze o skusenosti uz nebudes mat nudzu...na to aky si \"mudry\" podla svojho opisu riesis dost dementne a detske somariny.

miki26

Čistý ja smiech len mám 26, ale nie už vážne. Proste treba si nejaké dievča aj pozvať. Darmo plakať, mňa nikto nemiluje ani nemá rád :D

Príď a pozvi si konečne nejakú fešandu, potom pobozkaj ju, slečna začínať s tým skoro nikdy nebude. Na to vezmi jed :) To musíš urobiť ty a len ty!!!

Tiež nie je dobré čakať hneď na vyvolené, proste pozvi si nejakú tú sympatickejšiu na nejaké príjemné nezáväzné stretnutie. Nezáväzne stretávať sa dá vždy, nemusí to byť o sexe, ale stačí, že sa naučíš s nimi jednať a tak. V najlepšom prípade nemusíš nič robiť, veď o nič nejde.

sansara

Ja som bola do svojich 27r nepobozkana..
A co si sa pytal v zavere. Nie, nevidela by som v takom muzovi problem. Skor naopak. Vyvolal by vo mne zaujem, zvedavost a tuzbu ho lepsie spoznat spoznavat, byt s nim..
Napisal si "Na jednej strane by som teda chcel dôkladne vybrať dievča s rozumom a potom sa o ňu starať do konca života s vedomím, že mám to najlepšie"...to si krasne napisal. Takehoto vzacneho muza najst musi byt pre zenu velke stastie. Verim, ze najdes co hladas

lilll

Prečo by si malbyť stratený prípad? :) Nikde predsa nie je napísané, že si nikdy nikoho nenájdeš. Prečo si myslíš,že ked si bol ticho si nebol pre naozaj nijakú babu atraktívny? Nikdy nemôžeš vedieť :))) A prečo si myslíš, že by to, že máš málo skúseností alo byť taký problém? Myslím, že holka, ktorá ťa bude fakt ľúbiť a bude s tebou chcieť mať vzťah tak naozaj nebude riešiť čisi sa pred tým s niekým bozkával :))) Aspon ja by som to neriešila, práveže naopak radšej chalan, ktorý má málo skúseností ako niekto, kto už mal každú :))

Matyo

Nie je na tom nič zlé, asi nebol ešte vyzretý na také veci, ale ak už si nejakú pipinu nájdeš lepšie bude sa jej nepriznávať, aspoň nie pred prvým sexom, bude na tebe menej tlaku ako keby ti mala vysvetľovať čo a kam máš strčiť a pod. hlúposti, iba ťa tým znervózni...

spirited_away

Vieš čo ti poviem? Ja by som ťa brala hneď :D Sto ľudí sto chutí, vždy nájdeš ženy/dievčatá ktorým to možno bude vadiť ale ak si chceš nájsť dobré dievča a hľadáš naozaj lásku a nie len pobavenie tak to prekážka nie je :)
Navyše mala som jedného kamaráta ktorý na tom bol rovnako ako ty asi do 26 rokov, potom si našiel priateľku a sú spolu už asi 3-4 roky. Ona mala už celkom dosť skúseností a čo aj tak si vybrala radšej neho ako nejakého "skúseného". Ak si myslíš že skúsenosť=atraktívnosť tak si na omyle. Práve to aký si ťa robí zaujímavým alebo atraktívnym. Možno je to staromódny názor ale je môj a bodka :)) A určite sa nájde viac dievčat, ktoré by so mnou súhlasili :)

dandynka

Aky zaujimavy prispevok... V prvom rade, preco by to malo niekomu vadit? Teda pokial hlada lasku, vztah a nie sexualnu akrobaciu? Myslis, ze ak ta bude niekto milovat budes toto riesit? Asi nie. V dnesnej spolocnosti je tato oblast extremne predimenzovana. Staci si pozriet len toto forum alebo nejaku Sudnu sien... "Bol skvely, uzasny "v posteli" a potom som si vsimla, ze je nasilnik, zgrlos a podobne. Ak sa clovek miluje s milovanou osobou je to nadherny pocit. Ak niekto tr..a s niekym lebo ma vypite, nanho to prislo alebo sa mu zda, ze uz to podla reci ostatnych mal mat za sebou... Niekedy si myslim, ze tym, ze sa tato oblast stala tak beznou vecou ako nakup, mnohi si myslia, ze dospeli budu ked to budu mat za sebou. tak ako si niektori myslia, ze dospeli budu ked zacnu fajcit. A potom sa zisti, ze ti panici, panny a nepobozkani sa uz jednoducho "minuli" :-) Moj zaver - je to tvoja vec. Nie je to cudne. Pochybujem, ze by to kultivovanej osobe vadilo. A asi hladas taku :-) Drzim palce

fascinating

Zvlastne polozena otazka, povedala by som, ze uplne mimoskstoze Ty si Ty, taky aky si, aj ako introvert bez
akychkolvek skusenosti vztahovych si uplne v poriadku, pretoze si to Ty. A ak sa to nejakej nebude pacit, je to jej problem nie Tvoj, tak preco to riesis, ci sa budes babe takyto pacit?
Ty bud len sam sebou, to je pre normalnu zenu ovela pritazlivejsie, ako sa opicit a flirtovat po diskotekach. Pretoze ak by si to aj zacal robit, nebol by si to uz Ty, ale niekto iny, a aj ten "vztah" co by si takto nasiel by bol falosny.
Ver tomu, ze ak preskoci iskra a s nejakou dievcinou sa do seba zalubite, posledne co bude riesit je, ze si bez skusenosti. Ak to riesit bude, tak to laska nie je, a Ty bez prec od nej.
Mne osobne pride ovela pritazlivejsi muz panic ( su ale dolezite dovody, preco to tak je)ako taky, co skace z postele do postele. Ale toto je vysoko individualne u kazdej zeny a vypoveda to o jej hodnotach.
A na zaver- laska nepremysla, laska jednoducho zije. V urcitych veciach je naozaj potrebne "stratit hlavu", jednoducho nepremyslat, nespekulovat, neanalyzovat, ale iba zit.

Delete 2

56 - konečne to tu niekto napísal :)

Nie vždy je všetko len čiernobiele...môže to byť aj farebné :)

Čiže nemusí byť len ( neskúsený = zlý ) a ( skúsený = dobrý a žiadaný )!!!

Je veľa otázok ktoré si treba položiť a na ktoré si treba odpovedať!

Nikdy nesúďte ľudskú bytosť skôr ako ju spoznáte...len kvôli niečomu o čom si myslíte, že nie je dobré...

Návody máme všetci ale aj tie môžu klamať a nemusia byť tými správnymi.

56

Ja by som rozhodne preferovala panica pred takým, čo má skúsenosti. Čo môže byť krajšie, ako to, že by som pre neho bola prvá, ktorú by pobozkal, s ktorou by sa miloval? V prvom rade ide o lásku. Ak ešte toho druhého nepoznám a vyradím ho len pre to, že je panic a nemá skúsenosti, nehľadám skôr vlastné sexuálne uspokojenie ako úprimnú lásku? Čiže tie, čo hovoríte, že chcete skúseného, naozaj hľadáte lásku alebo podporujete vlastnú sebalásku?

Dôležitý je dôvod, prečo taký 30-nik doteraz nijakú nepobozkal. Môže, ale nemusí mať problém. Jednoducho len nemal šťastie na ženy. Nemožno však každého takého muža hneď hodiť do vreca s nálepkou divný.