Co robit?

Príspevok v téme: Co robit?
UzivatelNez

Zdravim,mam 25 rokov a byvam s rodicmi a s dvoma sestrami.Otec je alkoholik ktory ma teraz novu pracu a zase si nechava peniaze takze stale ta ista hudbam,naschval nepodpisal papier o posielani penazi na ucet ale osobne preto aby si mohol nechat na akohol.
Starsia sestra sa uci na vyske kde potrebuje rozne poplatky ale moc nepyta sem tam.Mladsia sestra je na tom horsie a ta stale pyta nieco najhorsie je ze teraz ide na strednu a to budu este len palky!A tatko nikdy nic dceram nedal na skolu ziadne vreckove nic !!!
Tatko ma netrapi absolutne je to jeden hajzel ktory by za peniaze alebo vodku zabil aj vlastnu mater.Ide mi skor o mamu ktora robi co moze aby dala svojim dceram.S vyplaty som jej dal 150 EUR + stravenky ale mensia sestra vypytala na vylet 35 EUR teraz bude potrebovat na tablo 9 EUR otcovi dala na cestu 10 EUR a pravdebodobne si dobil na cestu len za 5 EUR pretoze zase prisiel nazrany.A o 3 ci 4 dni bude pytat zase 10 EUR.Takze tych mojich 150 EUR je za chvilku v hajzli.Takze jej musim asi dat dalsich 50 EUR z mojej vyplaty a mne zase ostane hovno.A takto to chodi mesiac co mesiac makam na tom aby som zmizol a to sa stane lenze trapi ma to ako to utiahne ci sa mama nezblazni alebo co.

Chcel pocut vas nazor alebo podobne...

ivonka133

je mi naozaj ľúto, že si v takej ťažkej rodinnej situácii. Máš pravdu, deti po čase odídu ale čo mama. Nerozmýšľala nad rozvodom?