Nova praca a stará práca

Príspevok v téme: Nova praca a stará práca
nika6478

Potrebu im súrne poradiť. Pracujem vyše 2 rokov jednom obchodnom reťazci ako pokladníčka. Preradili ma na inú prevádzku bez môjho súhlasu. Pravdaže som sa nahnevala a hľadala novú robotu, v stredu má prijali na nové miesto. Včera som volala vedúcej čo a ako. A aj to že keď ma nepreradia naspäť tak dam výpoveď. Vedúca mi povedala že príde inšpektorka a porozprava sa so mnou. Dnes má prísť. No neviem čo ma čaká.medzitým som si výpoveď rozmyslela no nechcem na tejto prevádzke zostať. Chcem sa vrátiť. Neviem ale ako ju mám presvedčiť. Viete babku mám chorú a musím jej pichať injekciu večer a sme sa presťahovali s priateľom mimo brayislavy takže mi nevyhovuje spojenie.

mam56

Ja z tvojej správy neviem vyjsť, tak ti môžem poradiť len toľko, že povedz pekne svojim nadriadeným, že čo chceš, aké máš predstavy. Nemusíš im hneď nadávať. A nech rozhodnú oni.
Nie je dobré byť sám sebe vlastným démonom.

analyn

myslim, ze zamestnavatel ma prevo preradit ta bez tvojho suhlasu na inu pracu na 30? dni, bez postihu na mzde. Pozri sa do zakonika prace, popripade do zmluvy.