Poraďte mi. Je do mňa? Mám urobiť prvý krok?

Príspevok v téme: Poraďte mi. Je do mňa? Mám urobiť prvý krok?
xoxowewe

Ahoj :)
mám 12 rokov. On má 14. Chodíme na rovnakú školu. Poznáme sa od septembra - ako tak čo si pamätáme. Naše matky sú bývale kolegyne a predtým sme sa stretli 1.krát keď som mala 8 mesiacov. Viem to aj ja aj on. Zo začiatku som mala pocit, že ho poznám nakoniec sa mi to potvrdilo.
Jemu sa páči- vraj už páčilo jedno dievča. On jej to aj napísal. Teraz sa mu páčim ja - aj on mne. No ja neviem čo mám robiť, Je pri mne červený, podkopol sa predomnou, zdraví sa mi aj pred jeho spolužiačkami čo si z neho robia srandu ako z toho že keď je tak že je domňa.
Neviem , mám mu teraz napísať? Na facebook ako myslím. Alebo čo, pretože ja si s ním chcem písať ale neviem či to nebude trapne. Ze je domna to mi do hlavy ide to súvislosti dáva, či to vedia jeho spolužiačky? Tak na poli. V poslednej dobe sa mi zdravia jeho spolužiaci Mám na to 2 vysvetlenia.
1. Povedal im že nechce byť sám čo sa zdraví,
2. Robia si z neho srandu
Ktoré je to správne podľa vás? :)
Napíšte mi čo mám robiť
Ano som dieťa a nechcem nejake vzťahy ale proste poradte mi ♥
Dkaujem☺♥

Zemjak

A vy dve (bez prezyvky a kralvztahov), by ste sa mali naucit neprispievat na taketo temy vysmesnymi komentarmi. Ma 12, no a co. Ved prave v takomto veku si zacinaju deti postupne rozvijat vztahy. Kolko deti uz v takomto veku (akoze) s niekym chodili. To chodenie je sice detske, ale ci sa vam to paci, alebo nie, uz aj v takomto veku si deti uz hladaju ,,frajerov". Ved je to vkastne ich vec.

_meno

Ahoj xoxowewe

To je krasne ako si rozvita :) Je to velmi mile a pekne aka si citliva a zodpovedna.
Z mojej skusenosti ak ti mozem poradit, vzdy rob prve kroky vo svojom zivote :)

Skus mu napisat / pozdrav ho, ako sa ma, ako sa mu dari. S úsmevom sa o neho zaujimaj :) kludne mu povedz ze sa pri nom citis dobre. bud k sebe uprimna :)

Drzim palce xoxowewe verim ze ty to zvladnes :)