Brazílsky keratín - skúsenosti

Príspevok v téme: Brazílsky keratín - skúsenosti
jessica151

Ahojte žienky, velmi by ma potešilo keby ste sa vyjadrili tie ktoré ste už podstúpili túto kúru prípadne aj kaderníčky s objektívnym názorom pretože by ma velmi zaujímalo či sa oplatí do toho investovať. trápi ma hlavne každodenné prežehlovanie mojich neposlušných vlasov a štiepenie končekov. zaujímalo by ma či sú vlasy po umytí naozaj rovné a že či sa nezmení kvalita vlasov po vymytí kúry. Vopred dakujem za každý názor :)

vanessa010

Baby (aj chalani :D ) ak by mal niekto zaujem o keratin tak predávam keratin od COCOCHOCO po 20€ za 100ml.
Na oficiálnych stránkach je cena vyše 30€.

Keratin prelievam do 100ml fľaštičiek, ak by sme sa stretli osobne tak ho možem preliať aj pred vami.

Taktiež mám šampon ktorý sa používa pred aplikáciou keratínu pre lepšie účinky. Cena je 6€ za 50ml (úplne stačí na celé vlasy).

Postup Vám pripadne sama vysvetlím :)

Kontakt: 0949 106 925 alebo vaness010@azet.sk

Nana4321

Tak cca 2-3 mesiace to drzi co som tak pozorovala ale vlasy su uz tak celkovo viac skludnene sa mi zda. Kazdy druhy den si umyvam.

Nana4321

Prvy krat som mala od bio-ionic (predrazene, zdlhava kura (okolo 5hod) a nakoniec aj v celku zbytocne, vlasy boli sice trosku skludnene ale nie rovne ako po zehlicke mozno jedno + bolo ze boli trosku zdravsie)
Ale po par rokoch som skusila cocochoco ci ako to je :D a super, ovela lacnejsie, po vyfukani krasne rovne, plus nadherne voni po cokolade, ako po vyfukani ti rovne vlasy vydrzia mozno tak 7 krat ale potom staci fakt par minut zehlickou prejst a rovne :) a vlasy su zdravsie. Odporucam uz som bola tak 3 krat.