Vztah nevztah je to troška dlhšie ale dakujem za reakcie

Príspevok v téme: Vztah nevztah je to troška dlhšie ale dakujem za reakcie
llll44

ahojte potrebovala by som radu...pred 9 mesiacmi som sa zoznámila s jedným mužom.ked sme sa prvýkrát stretli tvrdil mi že je nie dlho po rozchode...asi na treťom stretku sme sa spolu vyspali..a potom sme sa začli stretávat velmi často a vždy na stretnutí prišlo k sexu, zo začiatku plány so mnou a tak. až po takmer 4 mesiacoch som sa dozvedela že ta jeho "ex" k nemu stale chodieva a ked som sa ho pýtala tak mi povedal že jemu je luto ju poslať preč, lebo všetci z okolia na neho tlačia boli spolu 5 rokov atd, že mu je jej luto ked sa rozišli si fotila byt aby mala spomienku a tak...a preto jej povedal že sa možu pokusiť to dat dokopy ešte...ranilo ma to lebo ja som začala cítiť viac..no ked som sa ho pýtala či ju lubi povedal mi neviem....neprestali sme sa stretávať, aj ked už nie sme spolu tak často...naposledy ked sme boli spolu cítila som z neho že to nie je len o sexe, že aj on cíti niečo ku mne..potom mi napísal že sa musíme prestať stretať, lebo stale klame tu svoju a že už nedokáže žiť dvojaky život...ked som mu napísala že nech mi povie že nič neciti napísal cítim a nemal by som..mal by som lutovat chvíle ked som s tebou ale nelutujem a preto to musím stopnut..a teraz mi napísal že ju preložili do práce do mesta kde byva on a stahuje sa k nemu...že mu budem chybat a že sa pokui prist niekedy za mnou...že asi nebude šťastný ale pokusi sa.....povedzte mi prosím...čo si myslíte? može im to vydržať ked ju podvádzal so mnou? može ju milovať ked bol s inou ženou, a prečo si ju nasťahoval do bytu ked tvrdí že nevie čo k nej citi? ja som z toho zufala lubim ho..:-(

fascinating

Ano zažila, okolnosti boli trochu iné ako u vás, ale štýl správania, rečičky a úbohé výhovorky, prečo to medzi nami nejde boli veľmi podobné. Tiež som z neho cítila, že ku mne aj on niečo cíti, že mu nie som ľahostajná, aj keď väčšinou sa tváril a spával úplne opačne, preto chápem ten rozpor, o ktorom píšeš.
Bohužiaľ moja chyba bola tá, že som sa nedokázala prestať s ním stretávať (ono zozačiatku sa ešte správal dobre), nie preto, že by som bola hlúpa alebo dúfala, že sa zmení, ale láska je pre mňa v živote dôležitá a s málokým sa stane, že k nemu pocítim lásku, preto viem, že aj zo zlého vzťahu sa odchádza ťažko, keď človek miluje. Lenže ono sa to stupňovalo, lebo časom sa Ty budeš namotávať ešte viac a viac, a on si bude dovoľovať viac a viac, a Teba to bude veľmi bolieť - je to cesta do pekla. Ja som to skončila až vtedy, keď sa medzi nami stalo niečo, čo ma bolelo viac ako rozchod s ním, a to mi dalo silu to skončiť. Preto Ti radím, utekaj kým ešte môžeš a si bez následkov, ktoré Ťa poznačia už celoživotne ako mňa, lebo presne k tomu takýto vzťah vedie.
Ja som zablokovala číslo, a radím to urobiť aj Tebe, takisto sa vyhýbaj miestam, kde by ste sa mohli stretnúť. aby Ťa to zbytočne nedráždilo a nerozhadzovalo, lebo on Ti pokoj nedá a pre Teba to bude veľké pokušenie. Spomínať môžeš, určité chvíle a okamihy sú nezabudnuteľné a navždy sa vryjú do srdca, ale nech sú to len spomienky.
Milovať človeka sa dá, aj keď nie ste spolu, ak Ťa ten vzťah zabíja.
Držím palce nech sa rozhodneš správne:)

llll44

spring máš pravdu,,,celý čas ako si čítam vaše príspevky nadtým rozmýšlam, celý čas som neznášala jeho ex teda vlastne priatelku lebo s nou žije takže už ex neni..a mám pocit že nikdy ani nebola...teraz mi je jej lúto..pretože ja sa teraz vzchopím a zabudnem ale ona s ním bude žiť, bude veriť ako ju lúbi a pritom ju bude stále podvádzať, ked nie so mnou tak s inou...
a viete dievčatá čo je gool?? dnes večer mi napísal že prosím ťa odteraz ti budem písať len ja, nepíš mi nič čo bolo alebo čo plánujeme,aby nebol prúser.. pocítiš ked nebudem sám v písaní..ozvem sa ti ked bude mať nočnú alebo pojde domov, a keby dačo náhodou, tak sme iba kamaráti a videli sme sa len pár krát náhodne..

takžeeee týmto u mna skončil definitívne!!! ani som na to nereagovala...bola to posledná kvapka

spring

nemusis na neho zabudnut .. spomienky ti nik nevezme, ale vzchop sa, bud silna a ostan pri tom aby si jedine s nim spolocne mala len tie spomienky ... kasli na neho - bud rada, ze si sa ho zbavila - NIKDY by si s nim nebola stastna .. nebud ani naivna a never ze sa zmeni, alebo sa bezhlavo zalubi .. takyto clovek sa nikdy nezmeni! a ako niekto pisal - tie reci - na grc .. fuj .. klamar hnusny - vies preco ti to pise??? tieto blaboly? aby si sa na neho nenasrala a aby ked on mal chut zasa na sex a robit z teba pi.. a podvadzat to ubohe dievca aby si bola dostupna...

llll44

fascinating zažila si niečo podobne?

Deria dakujem, veru nie je to lahke ked si predstavím že ho už viac neuvidím ale šlapať si po srdci a robiť zo seba chuderu ktorú može využívať nechcem..

Deria

Dobre, ze to chces vidiet realne. Nebude to lahke, pretoze on ta pravdepodobne bude este vyhladavat ale je len a len na tebe, ci mu dokazes odolavat. Uvidis casom, ze rozchod je to najlepsie, co si mohla PRE SEBA urobit. Vsetko raz preboli a iste stretnes toho praveho. Tento to veru nebol, takze nemas co lutovat a trapit sa, lebo si to nezasluzi. Drz sa!:)

llll44

Mate pravdu dakujem vsetkym za vase nazory....musim to ukoncit uz len kvoli sebe..nezasluzi si aby som ho lubila...a ta jeho musi na to prist tiez...podvadzal ju so mnou bude aj s dalsou...

Bandolera

Nevazi si ta, ked sa takto chova. Keby ta lubil, nechova sa k tebe ako k milenke... Posli ho kade lahsie, neoplaca sa lubit takehoto chrapuna. Casom, ked to preboli, pochopis ze si spravila dobre... Vela stastia!

[zruseny37]

Asi vieš aj sama, že niektorí chlapi toho toľko narozprávajú, keď chcú dostať ženu... Už na začiatku ti klamal. Nebrala by som jeho slová do úvahy vzhľadom na to, že to hral na dve strany a bez servítky ti to vešal na nos, aby bol on ten poľutovaniahodný. Takýto chlap nie je veľmi perspektívny partner do budúcnosti, čo povieš? Pravdepodobnosť, že by sa zmenil na dobrého verného priateľa je mizivá. Chceš sa napriek tomu pokúšať o vzťah s ním? Buď rada, že je koniec tejto aféry.

fascinating

Toto mi niečo veľmi pripomína. Radím Ti, stopni to, lebo čím dlhšie sa s ním budeš stretávať, tým menej si ťa bude vážiť a tým viac bude s tebou jednať ako s handrou.
Nebudem ťa presviedčať, že ťa nemiluje, ja chápem čo to je, keď človek cíti, že ani tomu druhému nie je ľahostajný, aj keď sa ten človek správa opačne. Je možné, že ku tebe niečo cíti, ale bohužiaľ sú takí chlapi, u ktorých to neznamená nič, a preto sa tak aj správajú. Takže sa neutešuj tým, že k Tebe niečo cíti, u takýchto mužov je to horšie akoby necítili nič.
Inak z tých jeho rečičiek sa mi chce vracať - jemu je ľúto svojej ex? A keď ju podvádzal s Tebou, nebolo mu jej ľúto? Nie je mu ľúto Teba, ako hazarduje s Tvojimi citmi? Keď k Tebe niečo cíti a k nej len "neviem", prečo nie je s Tebou ale s ňou? A to, že všetci naňho tlačia, bože, chudák, primitívnejšiu výhovorku si vymyslieť nevedel?
Vidieť, že by chcel byť oficiálne s ňou ale z nejakého dôvodu si chce neoficiálne udržať aj Teba, rečičkami "cítim a nemal by som" a o tom, aký je on akože charakter a pod. si Ťa parádne poisťuje, dáva Ti chrobáka do hlavy, aby si mu roztiahla aj nabudúce, ale nechcela nič viac, však jemu "je ľúto svojej ex".
Utekaj, kým môžeš, takéto typy chlapov sú najhoršie, útočia na city ženy ale pritom sú sami bezcitní. Ak odídeš teraz, odídeš ešte viac menej bez výraznejšej ujmy, ak s ním zostaneš, a budeš dúfať, bude si k Tebe dovoľovať čoraz viac a to Ťa môže zničiť.
Je možné, aj keď nepravdepodobné, že aj motyka vystrelí, a on si uvedomí, o čo prišiel- ale určite si to neuvedomí tak, keď sa s ním budeš aj naďalej stretávať.

Deria

Tu niet o com rozhodovat, mala by si to s nim ukoncit. Clovek ked lubi prestane fakt asi realne mysliet. Zobud sa, keby ta naozaj lubil, nepotreboval by ziadnu inu babu, ani svoju ex!! A to, ze mu je jej luto a preto ma vztah aj s nou....prosim ta, to mu veris? O.i. je od neho drzost, ze ti to povedal. A teba mu nie je luto? Este si dokaze u teba rezervovat miesto, ak by si chcel odskocit, preco nie, jemu to vyhovuje. Ja zasnem!