Centrum mikroskopickej stomatológie

Shelley

Platila som asi 400 eur ale neľutujem, je to lepšie a aj lacnejšie riešenie ako umelý zub. Za endodonciu toľko platiť určite nebudeš, mne vyberal koreňovú výplň zo zuba, ktorý mi pred viacerými rokmi ošetrila zubárka bez mikroskopu a nebolo to dobre spravené, bolo treba to prerobiť. Chodila som tam na viackrát, dal mi do koreňových kanálikov aj niečo na dezinfekciu a potom ich znova riadne vyplnil, takže zub bude dúfam fungovať ešte dlhé roky.

slnieckoooo

Monika len tam je len ze reendodoncia od 250 eur tak ma zaujima ze kolko tam Shelley realne nechala za ten zakrok dokopy penazi..

Monimaaaa

Super to som chcela pocut.sice by som to chcela mat aj vysvetlene lebo moj zubar je sice dobrý v tom co robi ale nevie mi vysvetlit ako lajkovi.s
lehotskym som komunikovalaom, a komunikacia bola dobra.
Cennik ma tusim na stranke svojej.dakuje
ďakujem za nazor ;-)

Shelley

Mne Lehotský minulý rok robil reendodonciu pod mikroskopom. Na internete som zistila, že takéto zákroky bežne robí a má v tom niekoľkoročnú prax, dokonca poskytuje aj iným zubárom školenia práce s mikroskopom, tak som si vybrala práve jeho. Ošetrenie je tam skutočne na vyššej úrovni ako u "bežného" zubára. Kanáliky mi vydezinfikoval, vyčistil a znova vyplnil a o pár mesiacov mám ísť na kontrolu, či sa podarilo odstrániť zápal. S priebehom ošetrenia som bola spokojná, jedine mi prekážalo, že počas ošetrenia pacienta vôbec neinformuje o tom, čo robí, či nie je nejaký problém a pod. Inak je až falošne milý a trochu žoviálny, samozrejme v rámci slušnosti. Ale určite sa vyzná v tom, čo robí, nemusíš sa báť, že by ti dobabral zub.