Ako potešiť ženu

Príspevok v téme: Ako potešiť ženu
martin1985

Prosím Vás o radu.....pre niekoho je to v podstate velmi jednoduché...pre mna najzložitejšia vec na svete :) nemám moc skúseností vo vzťahoch a práve jeden vážny začínam a je to ten na celý život....velmi mi na tom záleží....je to len na začiatku (1 mesiac) ale poznáme sa už tri roky, vo všetkom si vyhovujeme a velmi sa milujeme....problém je v tom že neviem ako potešiť ženu tými bežnými maličkosťami.....neviem to tak prirodzene, všetko mi treba hovoriť ako a kedy mám spraviť...myslím prekvapiť ju niečím okrem kvetov, niečím nečakaným....poradte čo ženy tak najviac poteší a urobí štastnými?

uhm

Martin. Ani netusis, co by som ja za takeho partnera dala ako si ty. Uz len to ako pre nu nieco chces. Ze sa snazis. Rozmyslas ako by si ju potesil a urobil jej radost. Ja som tiez takato. No ten moj mi nedava nic a pritom svojej ex plati skolu aj internat a to su 2r odseba. Nezavidim jej to. Nech jej da kludne vsetko. Ale ked jednej dava takto vela mesiac co mesiac a druhej nic (dostala som 1 knihu za 1,5r od neho) a vidim, ze sa ohladne mna vobec nesnazi venovat mi ani len spolocny cas, pozornost, milotu, alebo obycajny kvet za par centov a ine, je mi tak smutno a citim sa ako 5 koleso u voza. Ak sa pytate, preco som stale s nim, tak preto, ze ho milujem. Za cloveka maju hovorit jeho skutky. Ja by som mu dala prve aj posledne. On mi nedava nic (netocim len o materialnom aby bolo jasne). Ked si to teraz citam takto po sebe, co som napisala, som tak smutna. Nestastna. Vobec sa o mna nesnazi. Nic. Asi by mi bolo samej lepsie. Lebo ja sama uz davno som

mam56

Ak to chceš vyriešiť všetko jedným šmahom ruky, tak jej len povedz toto: drahá, tak ako sa teraz správam, sa k tebe budem správať celý život.
Neviem, či tomu uverí, ale isto ju to poteší...

i am back

vela rad ako z prirucky "dokonaly chlap"

ale aj ti dam len jednu. nebudem to kazit prikladom, ze urob to a to, proste... len jedna rada, ktora zastresuje akekolvek ine.

grilovanie...

ale nie ,srandujem...

tu je ta rada...

vzi sa do jej situacie, a zistis co by ju potesilo.

creature

Jasne v pohode. Iba si myslim, a je cisto subjektivny dojem, ze tymto patris k mensine, ze nie je vas takychto vela, co je trosku skoda podla mna a ja sa snazim tuto mensinu iba trosku povzbudit.

Kýčera

Creature,ďakujem.Konečne som pochopila,že keď mi to ten môj po toľkých rokoch stále hovorí,že mi nenadáva,ale lichotí.

creature

Kycera myslel som to praveze v dobrom. Romanticky a kulturne zalozena zena ktora navyse pozna takych autorov a dokaze si vychutnat aj take jednoduche krasy zivota ako je ta luka je skratka poklad.

Kýčera

-Iny,ešte raz si prečítaj príspevok Slobodnej,sú tam životné pravdy,možno pochopíš.
-Creature,dúfam,že si to nemyslel tak,že ten "dvojnohý poklad" treba zakopať hlboko v lese a nechať ho tam aspoň 100 rokov a mapku pre istotu spáliť.Či?
-Martin 1985,tak koho radu si teda použil?Kto vyhral súťaž-Delete 2,Miško 555,Singlee,...alebo Ti Overal poslal tú tehličku?

Danca

Podla toho,co ma rada :) Ja napr. milujem prirodu, takze ked ma zoberia priatel na prechadzku, pod stan, popijeme vinko pod hviezdami a vyzna mi lasku,tak to som najstastnejsia :)

Biela Kobra

Musím povedať, že mňa osobne poteší, keď tu každý deň nájdem túto tému, aj to, ako postupne pribúdajú komentáre. Jednoducho ma teší, že sa nájde niekto takýto, čo sa vie spýtať :D Držím palce.

Ria_94

Súhlasím s lamour... Môj priateľ mi tiež stále nosil kvety, a ja som ho vždy upodozrievala, že niečo vyviedol :-) oveľa väčsiu hodnotu má pre mňa, keď mám toho napríklad v práci strašne veľa, alebo ma niekto zlostí, a on si sadne do auta a príde ma na 3 minútky objať... Alebo *akože náhodou* ide okolo a prinesie mi džús alebo nejaké ovocie... A je potešenie aj to, keď po tretej 12-tke prídem zničená domov, a vidím umytý riad, prichystané jedlo, pripravenú vaňu aj ustlanú posteľ a postará sa o to, aby som si oddýchla :-)