Reinkarnácia, boh, viera

Príspevok v téme: Reinkarnácia, boh, viera
Boh

Asi je ťažké odpovedať na otázky ohľadom viery, ale často sa zamýšľam nad niektorými vecami. Zaujímalo by ma niečo o reinkarnácii, čo si o tom myslíte?? Prečo tu toľko ľudí trpí na svete, psychické choroby, vojny, a podobné veci?? Boli minulé životy a akí ste boli v nich, taký život máte teraz?? Niektorí ľudia tvrdia niečo také, ale to by potom vychádzalo tak, že človek svoj život nedokáže až tak ovplyvniť. Niekto celý život má peklo, poznám dosť psychicky chorých ľudí a majú hrozné stavy po dlhé roky, niekomu neni nič a prechádza životom ako nôž maslom. Môj život je tiež ako trošku z hororu, niekoľkoročné psychické problémy, a do toho sa pridali ešte ďalšie veci, rodinné problémy, a neprestáva to, ale je to horšie.

chretienne

Teraz na rádiu Lumen rozpráva exorcista Elias Vella na témy Boh, viera, okultizmus a pod. Kto má záujem, môže si naladiť a počúvať.

Moireal

Budhista, ked chces nieco kazat, najprv pis medzo vetami bodky a nerob gramaticke chyby, potom akokolvek sa snazis, aby tvoja vypoved bola mudra, znie to ako vyplod decka.

ngoro-ngoro

Budhista: zabíjanie je súčasťou života, každé jedlo musela byť živá bytosť, a k nepriateľom človek nemôže byť vľúdny

ngoro-ngoro

Tie sprostosti vás prejdú až sem prídu imimigranti z Afriky. Vysvetlia vám ručne stručne o čom je život.

Budhista

boh vás učí ma nenavist proti tomu čo nechapete vyhadzovat odpadky na zem zabijat kvôli rase je tak ubohé naučte se sebazachovu a uctu životu ne nenavisti jeden druhému

Budhista

Ja sem budhista budhovo učení je niet meditacie bez poznania kto ma meditaciu a poznanie má blišie k nirvane človek ma sebe uctu tak ako matke zem či všeobecne k ludom a zvieratam budha ho nauči vnímat inak svet ako se zdá my veríme že ked dokončite svoji cestu tak se na novo narodime inom mieste inom čase čas neje podstatní ale cesta a ciel egzistence kto je slušný okoliu a šetkým bytostam je aj sebe ucta životu ma potencial

sv. Pavol

Bratia, veď vieme, že ten, čo vzkriesil Pána Ježiša, s Ježišom vzkriesi aj nás a postaví nás s vami. Preto neochabujeme; a hoci náš vonkajší človek chradne, náš vnútorný sa zo dňa na deň obnovuje. Veď naše terajšie ľahké súženie prinesie nám nesmierne veľkú váhu večnej slávy, ak nehľadíme na to, čo je viditeľné, ale na to, čo je neviditeľné; lebo viditeľné je do času, ale neviditeľné je naveky.
Veď vieme, že keď sa tento stánok – náš pozemský dom rozpadne, máme od Boha príbytok nie rukou zhotovený, ale večný dom v nebi.

Kýčera

Boh,ak sú diagnózy rovnaké u všetkých,tak potom máte dedičné ochorenie a Ty,BOŽE,za to nemôžeš,ale môžeš niečo pre seba spraviť.Aj psychické choroby sú choroby ako každé iné,ale tá Tvoja nie je smrteľná,netrpíš dennodennými bolesťami,kt. nemôžeš tĺmiť liekmi,nie je to chronický únavový syndróm, máš určenú diagnózu,na kt. berieš lieky,...Tak porozmýšľaj,každá choroba nás núti niečo vo svojom živote ZMENIŤ.Nemáš dlho určenú diagnózu,ešte si sa s chorobou nevyrovnala,preto kladieš tieto otázky.Ak sa chceš dopracovať k odpovediam,tak si to naštuduj-Maoam.A nezabudni,že aj "zdravý" človek sa musí denne pasovať s rôznymi problémami,nik z nás nemá na ružiach ustlané.

lombardo1981

A čo židia? Tí na Božieho Syna stále čakajú. Neveria, že kresťanský Ježiš ním je. Takže ak neveria v Ježiša, neveria ani v Boha? A de facto sú neveriaci?